Sorin Grindeanu, la Timisoara: Nu imi doresc niciun alt minister

TIMISOARA. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, nu isi doreste sa conduca un alt minister, dupa rotativa guvernamentala si spune ca va ramane in parlament ca deputat de Timis. Potrivit protocolului semnat de actuala coalitie de guvernare, Ministerul Transporturilor revine PNL.

”Daca protocolul ramane cum este in acest moment, portofoliul Transporturilor merge la PNL, e simplu. Ministerul Fondurilor Europene revine PSD si mai sunt cateva modificari. Daca semnatarii protocolului, PNL, PSD, UDMT si Minoritati, vor considera ca poate fi imbunatatit, acest lucru se va face. Se poate ajunge, de exemplu, la concluzia ca poate fi redus numarul de ministere”, a declarat vineri, la Timisoara, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

Sorin Grindeanu a precizat ca face parte din echipa PSD care poarta negocierile cu celelalte partide, dar ca deocamdata nu se discuta viitorul guvern, ci mai degraba programul de guvernare.

”Acum fac parte din echipa PSD care gestioneaza lucrurile din acest punct de vedere, nu suntem intr-o perioada in care sa se lucreze la negocieri”, a declarat Grindeanu.

Intrebat daca isi doreste sa mai fie vicepremier, Grindeanu a precizat ca el merge la Parlament si ca nu isi doreste alt portofoliu.

”Am vazut ca isi doresc si altii. Daca protocolul ramane in vigoare, ministerul merge la PNL. Eu merg la Parlament, am o functie cu care ma mandresc, deputat de Timis. Alt portofoliu nu imi doresc. Nu imi doresc la niciun alt minister”, a declarat Grindeanu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...