Noutati :

Sorin Grindeanu are echipa cu care va conduce PSD Timis! Cine au fost alesi in esalonul al doilea al organizatiei judetene a partidului?

9 octombrie, 2015 - 03:45 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
0

TIMISOARA. Presedintele ales al PSD Timis, Sorin Grindeanu si-a desemnat echipa cu care va conduce in urmatorii patru ani filiala judeteana a partidului.

Grindeanu a fost… desemnat de catre membrii Consiliului Judetean al PSD Timis sa isi… desemneze echipa.

CJ al PSD Timis si-a ales astazi Biroul Permanent Judetean. Cei din CJ m-au mandatat intr-o forma cat se poate de directa sa imi fac echipa cum consider eu ca e potrivita aceasta echipa pentru perioada imediat urmatoare care va insemna din punctul nostru de vedere, o perioada cu multe provocari. Faptul ca cei din Consiliul Judetean mi-au cerut sa imi fac echipa m-a bucurat- asta inseamna increderea pentru mine ca persoana, dar e si o provocare- si atunci azi am propus echipa cu care vreau sa lucrez in continuare la PSD Timis, echipa care va avea foarte multe provocari”, a declarat Sorin Grindeanu.

Astfel, lista celor alesi este urmatoarea:

Presedinte executiv: Calin Dobra

Vicepresedinti:
Andea Petru
Birau Nicolae
Birsasteanu Florin
Bociu Sabin
Bojin Titu
Boldea Francisc
Covaci Dorel
Fasie Floare
Ilas Alger
Muia Marcel
Raducanu Sebastian
Sima Ioan
Sorincau Ioan
Stoian Marius
Stragea Sorin
Suciu Matei
Stefanescu Ovidiu
Tiuch Catalin
Toma Ionel
Jumanca Romanita – presedintele Organizatiei de Femei a PSD Timis
Simonis Alfred – presedintele Organizatiei de Tineret a PSD Timis
Bortun Ilie – presedintele Organizatiei de Pensionari a PSD Timis
Zanfir Florian – vicepresedinte CJT

Secretar executiv – Negoita Adrian
Trezorier- Branzan Ovidiu

Am cerut Consiliului Judetean ca la membrii alesi in Biroul Permanent Judetean sa se adauge 5-6 invitati permanent fara drept de vot: viceprimarul Timisoarei Stoia Traian, primarul comunei Becicherecu Mic Rusu Raimond, primarul comunei Sanandrei Coman Claudiu, presedintele Organizatiei de Femei a PSD Timisoara Lazureanu Voichita si doi consilieri judeteni Paul Adrian si Plavosin Deian”, a declarat Sorin Grindeanu.

Presedintele PSD Timis a atras atentia celor alesi ca nu va tolera individualismul: ”cine face pe primadona si face lucruri individual se exclude”.

Presedintele executiv al PSD Timis, Calin Dobra a anuntat ca organizatia Timis a PSD il va sustine pe Sorin Grindeanu pentru functia de vicepresedinte al partidului la nivel national. La randul sau, Grindeanu a carut un ragaz pentru a decide daca doreste sau nu sa candideze pentru aceasta functie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...