Sorin Grindeanu anunta inchiderea circulatiei pe Valea Oltului, pentru lucrari la autostrada Sibiu-Pitesti: Se inchide circulatia pe perioada zilei, pe perioada noptii se va redeschide

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu anunta inchiderea circulatiei pe Valea Oltului, pentru lucrarile la autostrada Sibiu-Pitesti. El a afirmat ca intre 8 iulie si 9 august, se inchide circulatia pe perioada zilei, iar pe perioada noptii se va redeschide, urmand a avea rute alternative, ce vor fi anuntate din timp. Aceste restrictii sunt valabile zilnic, atat in timpul saptamanii, cat si in weekend.

”Merg vineri cu directorului CNAIR, Pistol si cu colegii la fata locului, stiti ca avem acest lot 2 de pe Sibiu Pitesti care implica defrisari. Acestea au fost aprobate, aceste lucruri trebuie facute daca vrem sa facem aceasta autostrada. Daca vrem sa nu o facem, nu inchidem DN7. Cert este ce, in acest moment, aceste lucrari nu pot fi facute sub trafic. Asta ar pune in pericol siguranta traficului, viata celor care circula pe DN 7 si asta si asta nu si-o poate asuma nimeni”, a declarat ministrul Transporturilor, potrivit News.ro.

El a precizat ca, de aceea, in aceasta luna, care va porni saptamana viitoare, din 8 iulie pana in 9 august, vor fi facute aceste lucrari absolut necesare, pentru a realiza autostrada Sibiu-Pitesti.

”Ma astept la cunoscatori care vor critica acest lucru, nu exista alta varianta. Am incercat sa gasim alte variante, vorbim de inaltimi foarte inalte, care ajung pana la 70 de metri unde trebuie a fi taiati acesti arboi care risca sa ajunga pe carosabil si sa puna in pericol siguranta circulatiei. Repet, vrem autostrada, trebuie sa facem aceste lucrari”, a completat Grindeanu.

Ministrul a subliniat ca in aceasta luna, colegii de la CNAIR, impreuna cu Politia Romana, vor transmite rutele alternative, astfel incat pe perioada zilei sa avem asigurate aceste rute asternative, circulatia fiind inchisa pe perioada zilei, pe perioada de noapte va fi redeschisa in fiecare zi.

”Intre 8 iulie si 9 august, pe perioada zilei, pe perioada noptii se va redeschide traficul. Pe perioada zilei, vom avea rute alternative, le vom transmite din timp. Eu cred ca este singura solutie. Am cerut si eu si colegii de la CNAIR companiei care desfasoara aceste lucrari sa aiba mobilizare mare si sa finalizeze aceste lucrari in aceasta luna si sa ne folosim de aceste 30 sau 31 de zile la maxim, pentru a avea un progres major pe acel tronson”, a mai spus Grindeanu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Stire fara nici o importanta pentru Banat.Nimeni nu merge spre Pitesti decat daca are treaba.Si daca s-ar inchide definitiv trecerile peste munti tot nu ar interesa pe nimeni :)) Ba chiar as zice ca ar fi un lucru cat se poate de pozitiv

    • eh nu are importanta, e reclama pentru cate face grindelu. sa vada si banatul cat livreaza.

  2. Pai noi nu mergem.
    Noi timisorenii mergem doar in WEST, dar stirea este speciala pentru oltenii si moldovenii migrati la noi in oras si care merg la mare la EuForie si Costinesti :)))

  3. Strategia deranjului maxim. Valabil la Valea Oltului, Cosevita, si lucrarile din Timisoara.