Noutati :

Sorin Ghionea: „Mi-as dori ca stadionul sa fie arhiplin la meciul cu Craiova”

9 martie, 2011 - 03:14 PM
Autor: Dan Dutu      
Categorie: SPORT
0Sorin Ghionea

Fundasul central s-a adaptat foarte repede la Poli Timisoara si a realizat la fel de repede ca sprijinul suporterilor este un lucru foarte important pentru echipa la meciurile de pe teren propriu.

Experimentatul jucator considera ca publicul timisorean merita ca echipa sa castige un titlul de campioana si promite ca el si colegii sai vor face tot ce le sta in putinta sa le indeplineasca acest vis.

„Imi doresc din tot sufletul sa fim primii la finalul campionatului, oamenii din Timisoara merita acest lucru si vrem sa le indeplinim dorinta. Mai sunt multe meciuri de disputat, trebuie sa ne gandim mai putin la invincibilitate, doar sa ne vedem de treaba”, a declarat Sorin Ghionea.

Acesta stie ca invincibilitatea alb-violetilor se datoreaza intr-o anumita masura si suporterilor. „Mi-as dori ca stadionul sa fie arhiplin la meciul de duminica, sper ca suporterii sa vina sa sustina echipa asa cum stiu ei mai bine. Când sunt alaturi de echipa, e mai usor si pentru noi si e foarte greu ca orice echipa sa plece cu puncte de la Timisoara”, a spus Ghionea.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor