Noutati :

Sorin Frunzaverde va demisiona luni din functia de presedinte al CJ Caras-Severin

1 aprilie, 2012 - 05:36 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

Sorin Frunzaverde

Fostul lider PDL Sorin Frunzaverde a declarat ca a demisionat, sambata, din PDL si ca luni va demisiona din functia de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin.

Frunzaverde a spus ca sambata a demisionat din functiile detinute in partid si din calitatea de membru al PDL. Fostul ministru a precizat ca luni va demisiona si din functia de presedinte al CJ Caras-Severin, potrivit www.antena3.ro.

Saptamana trecuta el anunta ca va candida pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin din partea USL, in calitate de membru PNL.

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, miercuri, ca Sorin Frunzaverde „a abandonat si a tradat doua crezuri scrise si nescrise ale pedelistilor adevarati„, primul aflandu-se scris chiar in imnul partidului, respectiv „Vantul bate, apa trece, pietrele raman„.

In replica, Frunzaverde declara ca nu se simte tradator.

El a acuzat existenta unui stat politienesc, in care ii este frica sa vorbeasca la telefon pentru ca ii sunt ascultate convorbirile.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. atunci de ce nu a votat diferitele incercari ale usl de suspendare ale prim-ministrului, sau a altor ministrii… toata lumea a vazut ca Romania este stat politienesc