Noutati :

Sorin Dragoi ar putea fi city-manager la Timisoara, iar Dorel Borza consilierul primarului Nicolae Robu

28 septembrie, 2012 - 06:53 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
4

TIMISOARA. Sorin Dragoi si Dorel Borza sunt doi dintre oamenii de baza ai primarului Nicolae Robu. Edilul a anuntat ca Sorin Dragoi ar putea candida pentru postul de city-manager, daca tot are atributii, fiind consilierul primarului, iar Dorel Borza va face parte din echipa sa, in calitate de consilier.

Dorel Borza asteapta insa sa-si termine treaba in Senatul Romaniei, pentru ca mai apoi sa isi ia in primire postul de consilier si sa se ocupe de regiile si societatile din subordinea consiliului local.

Existau zvonuri cum ca Dorel Borza va fi numit cel de-al patrulea consilier al primarului, dupa Alexandru Chirila, Sanda Grebla si Sorin Dragoi, insa pana acum nu au fost confirmate de primarul Timisoarei. Nicolae Robu a recunoscut insa vineri ca Dorel Borza a acceptat oferta sa si se va instala in Primarie dupa ce isi va termina treaba ca si parlamentar.

„Domnul Borza mai are treaba la Senat deocamdata, dar da, urmeaza sa vina, este o oferta facuta si acceptata de el. Noi ne-am apropiat in Senat, unde eram colegi si am stat frecvent de vorba pe diverse subiecte. Am vazut ca avem o compatibilitate de abordare, asa ca i-am propus sa-mi devina consilier. Se va ocupa, printre altele, si de regiile si societatile subordonate Primariei, dar in momentul in care va veni voi analiza sa vad cum voi imparti sarcinile pentru tot ansamblul de consilieri”, a declarat Robu. Dorel Borza a trecut de la PDL la PNL in cursul lunii septembrie.

In ceea ce il priveste pe Sorin Dragoi, acesta a devenit consilierul primarului Nicolae Robu pe probleme de administrare a orasului la inceputul lunii septembrie. Edilul este de parere ca acesta ar fi potrivit pentru postul de city-manager al Timisoarei, pentru ca oricum are atributii de city-manager.

„Nu am cautat pe nimeni in mod special pentru post, am un consilier care in momentul de fata exercita atributii de city-manager, domnul Sorin Dragoi. Cand vom ajunge sa scoatem postul la concurs, atunci sigur ca ne putem astepta ca dansul sa fie candidat”, a precizat Nicolae Robu.

Totodata, primarul a anuntat ca peste doua saptamani va fi aprobata si noua organigrama a Primariei Timisoara. Se vor infiinta noi directii prin reorganizarea celor de acum si vor fi si miscari de personal.

„Este o organigrama care vine cu o alta viziune organizatorica. Vor fi foarte multe modificari ale structurilor actuale si pe cale de consecinta, inclusiv miscari de personal, pentru ca sigur se lucreaza cu personalul de acum, care va fi dispus in alt cadru organizatoric. Vor aparea si directii noi, se vor desfiinta altele, se schimba structura interna a directiilor actuale, competentele pe care unele le au, vor fi miscari destul de mari”, a explicat primarul.

Robu va convoca o sedinta de consiliu local extraordinara peste aproximativ 2 saptamani, in care va fi supusa spre aprobare noua organigrama.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. va fi pentru o buna bucata de vreme o BULIBASEALA RAR INTALNITA…!

  2. Na fi bulibaseala in aia a matii boule, intelegi?

  3. Goergel, ma-ta are cratima?

  4. Acum o luna domnul Robu anunta ca postul de city manager va fi ocupat pe baza unui concurs international. Oare cand vom vedea si in Romania oameni angajati pe baza de competente nu pe relatii si cunostinte.