Noutati :

Sorana de la ASIA s-a casatorit! Dan Bordeianu i-a calcat pe rochie si a cazut peste ea in mijlocul ringului! VEZI FOTO!

24 iunie, 2012 - 10:09 AM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

Foto: www.cancan.ro

Sorana de la fosta trupa ASIA s-a casatorit cu alesul inimii sale, Paul Moga. O nunta ca-n povesti i-a unit pe cei doi. Intamplarile nefericite n-al lipsit, insa, din peisaj.

Dupa cununia religioasa, mirii si invitatii s-au retras intr-un restaurant elegant din Bucuresti unde au petrecut.

Sorana a fost foarte emotionata sambata cand s-a cununat religios cu Paul Moga. Artista a vrut sa aiba alaturi numai oamenii apropiati si si-a dorit ca totul sa iasa perfect. De frica sa nu-si strice tinuta, ea s-a grabit sa plece la restaurant dupa ce ceremonia religioasa a luat sfarsit pentru a evita ploaia care a fost anuntata in Bucuresti, potrivit www.cancan.ro.

Cu toate ca si-a luat toate masurile de precautie ca rochia de mireasa sa se pastreze intacta, Sorana a avut parte de un icident fabulos.

Dan Bordeianu, prietenul ei cel mai bun, a invitat-o la dans si din neatentie a calcat-o pe rochie chiar in mijlocul ringului si i-a rupt o bucata de trena. Cei doi au cazut unul peste altul in fata tuturor invitatilor.

VEZI FOTO DE LA NUNTA!

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor