Sora Brigittei Sfat, Cristina Szeifert, ofertata pentru un film politist in Italia

Cristina Szeifert, sora Brigittei Sfat, actuala iubita a lui «Nasty», ar putea deveni actrita in Italia. Fermecatoarea Cristina Szeifert (29 de ani), sora Brigittei Sfat, actuala iubita a lui Ilie Nastase, ar putea deveni actrita. Banateanca a fost ofertata de un producator italian pentru a juca intr-un film politist, urmand sa fie distribuita intr-un rol principal. Frumusetea Cristinei Szeifert nu avea cum sa treaca neobservata in Italia, tara unde sora Brigittei Sfat a ales sa isi petreaca o mare parte din timp. De curand, un producator de filme artistice de la Roma i-a propus Cristinei un rol principal intr-un film politist, care urmeaza sa fie realizat in Cetatea Eterna. [nggallery id=119] “Am discutat cu reprezentantii respectivei case de productii italiene. Oferta lor este foarte avantajoasa. Nu stiu insa daca voi accepta sau nu, deoarece in urmatoarea perioada am un program foarte incarcat. Trebuie sa fiu prezenta la mai multe actiuni in Europa si in Asia”, a precizat Cristina pentru Libertatea.ro.

Cristina Szeifert, sora Brigittei Sfat, actuala iubita a lui «Nasty», ar putea deveni actrita in Italia.

Fermecatoarea Cristina Szeifert (29 de ani), sora Brigittei Sfat, actuala iubita a lui Ilie Nastase, ar putea deveni actrita. Banateanca a fost ofertata de un producator italian pentru a juca intr-un film politist, urmand sa fie distribuita intr-un rol principal.

Frumusetea Cristinei Szeifert nu avea cum sa treaca neobservata in Italia, tara unde sora Brigittei Sfat a ales sa isi petreaca o mare parte din timp. De curand, un producator de filme artistice de la Roma i-a propus Cristinei un rol principal intr-un film politist, care urmeaza sa fie realizat in Cetatea Eterna.

“Am discutat cu reprezentantii respectivei case de productii italiene. Oferta lor este foarte avantajoasa. Nu stiu insa daca voi accepta sau nu, deoarece in urmatoarea perioada am un program foarte incarcat. Trebuie sa fiu prezenta la mai multe actiuni in Europa si in Asia”, a precizat Cristina pentru Libertatea.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Woooooooooow, ce bucata. baaah toate-s asa bunoace? tare cristina lu brigitte

  2. Pai nu stie daca accepta sau nu , pana nu ” cantareste ” bastoanele politailor italieni! Le va evalua cu ” patul lui Procust ” : celr prea mici le va intinde, cele prea mari… le va taia !