Sonique, Suie Paparude, DJ Elles, shopping cat incape si multa distractie la mall Timisoara

Noaptea de 13 spre 14 noiembrie a adunat mii de timisoreni la Iulius Mall pentru cumparaturi si un concert de zile mari. Magazinele si-au asteptat clientii cu oferte care mai de care mai tentante. Haine, incaltaminte si accesorii, toate si-au gasit drumul spre plasele incapatoare ale cumparatorilor. Nimeni n-a plecat cu mana goala de la noaptea de shopping cu reducere, iar in parcare nu puteai arunca un ac. Atat cele exterioare, cat si cea subterana erau pline ochi. N-au fost uitati nici cei mici, pentru care in zona Kidsland au fost pregatite mai multe surprize. Copiii au putut testa gratuit tot felul de jocuri. In plus, Iulius Mall Timisoara a infiintat o pagina de Facebook, iar pentru fiecare om care dadea "I like" a donat cate 1 leu. Astfel, s-au strans peste 4000 de lei, bani care vor fi donati scolii generale 27, suma care sa contribuie la dotarea cu calculatoare a unui laborator. [nggallery id=150] Pe scena amenajata in incinta mall-ului timisorean au urcat Suie Papaurde,  Sonique si DJ Elles, care au incins atmosfera. Intr-o foma de zile mari, Sonique a cantat si a mixat spre deliciul publicului care i-a fredonat melodiile si a aplaudat-o indelung. Sonique a fost un adevarat fenomen la inceputul anilor 2000. Albumele ei s-au vandut in milioane de exemplare in intreaga lume. [nggallery id=151] Foto: Dariana Dragos

Noaptea de 13 spre 14 noiembrie a adunat mii de timisoreni la Iulius Mall pentru cumparaturi si un concert de zile mari. Magazinele si-au asteptat clientii cu oferte care mai de care mai tentante. Haine, incaltaminte si accesorii, toate si-au gasit drumul spre plasele incapatoare ale cumparatorilor. Nimeni n-a plecat cu mana goala de la noaptea de shopping cu reducere, iar in parcare nu puteai arunca un ac. Atat cele exterioare, cat si cea subterana erau pline ochi.

N-au fost uitati nici cei mici, pentru care in zona Kidsland au fost pregatite mai multe surprize. Copiii au putut testa gratuit tot felul de jocuri.

In plus, Iulius Mall Timisoara a infiintat o pagina de Facebook, iar pentru fiecare om care dadea „I like” a donat cate 1 leu. Astfel, s-au strans peste 4000 de lei, bani care vor fi donati scolii generale 27, suma care sa contribuie la dotarea cu calculatoare a unui laborator.

Pe scena amenajata in incinta mall-ului timisorean au urcat Suie Papaurde,  Sonique si DJ Elles, care au incins atmosfera.

Intr-o foma de zile mari, Sonique a cantat si a mixat spre deliciul publicului care i-a fredonat melodiile si a aplaudat-o indelung.

Sonique a fost un adevarat fenomen la inceputul anilor 2000. Albumele ei s-au vandut in milioane de exemplare in intreaga lume.

Foto: Dariana Dragos

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.