Noutati :

Somerii din Timisoara sunt invitati la cursuri de calificare de asistent manager, inspector resurse umane si contabil

1 februarie, 2011 - 12:57 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

Centrul de Calificare si Perfectionare in Informatica I.T.C.- ELINF organizeaza o serie de cursuri pentru somerii din Timis care doresc sa se recalifice.

Un prim curs este cel de asistemn manager. Acesta va incepe in 7 februarie, iar orarul de desfasurare fiind de luni pana vineri intre orele 16 si 18.

Asistentul manager ocupa o functie reprezentativa in cadrul companiei, fiind colaborator apropiat al directorului si chiar suplinitor al acestuia, motiv pentru care pregatirea sa trebuie sa fie complexa, sa vizeze cunostinte variate de management, marketing, comunicare, protocol, contabilitate, informatica, resurse umane. Tematica cursului surprinde in detaliu elementele esentiale ce caracterizeaza aceste domenii, care au aplicabilitate directa in activitatea unui asistent manager. Prin cursul de Asistent manager se formeaza abilitatile necesare muncii de secretariat si deprinderile cu functiile care revin unui asistent manager.

De asemenea se fac inscrieri pentru cursul de contabil, curs ce trateaza contabilitatea financiara, intocmirea bilantului contabil precum si utilizarea unui soft specific de contabilitate.

Un al treilea curs este cel de inspector resurse umane.

Toate cursurile se finalizeaza cu Certificat de Absolvire eliberat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei Nationale.

Pentru inscrieri, cei interesati sunt asteptati la sediul Centrului din Timisoara, P-ta HORATIU, nr.1, et. 2. Telefon: 0256499613; 0723350435.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...