Noutati :

Solutie surpriza pentru inlocuirea lui Victor Piturca de la nationala de fotbal

23 noiembrie, 2013 - 12:46 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Victor Piturca nu mai este dorit ca selectioner al Romaniei, dar FRF nu poate suporta si despagbirile, si salariul inlocuitorului. Gica Popescu, posibilul viitor presedinte al FRF, a gasit solutia.


Gica Popescu planuieste schimbarea lui Victor Piturca daca preia sefia FRF. Dan Petrescu e foarte scump, iar lui Gica Hagi i se va oferi un post de director tehnic al loturilor nationale. in aceste conditii, Cosmin Contra pare candidatul ideal: nu este scump (are 6.000 de euro pe luna la Petrolul), iar in vara lui 2014, inainte de startul preliminariilor pentru Euro 2016, devine liber de contract, scrie GSP.

„Nu mi s-a propus din nici o parte varianta echipei nationale. Cu Popescu, de exemplu, m-am vazut si la returul cu grecii, ne-am salutat si atat. Oricum, Romania are acum selectioner si ma deranjeaza teribil cand vad ca se aduc in discutie eventuale solutii de tehnicieni straini, de parca n-ar exista printre antrenorii romani nume capabile sa-si asume cu responsabilitate acest post”, a declarat Contra.

Intrebat daca este pregatit sa preia functia de selectioner, Contra a raspuns: „Sigur, echipa nationala nu se refuza! Nu stiu daca am experienta necesara pentru reprezentativa, dar stiu ce as avea de facut si cum sa muncesc”.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor