Noutati :

Solidaritate. Timotion si Scoala Mamei Junior, mobilizare pentru ajutarea medicilor de pe frontul luptei cu coronavirusul

17 martie, 2020 - 02:21 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
0

Echipa Timotion vine în sprijinul Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara și a pacienților confirmați pozitiv cu COVID-19 prin intermediul unei acțiuni de strângere de fonduri al cărei scop este achiziționarea de teste și echipamente de protecție pentru personalul medical.

CITESTE SI: Medicii, sprijiniti de biserica in lupta cu coronavirusul, la Timisoara. Mitropolitul Banatului IPS Ioan a donat aparate de oxigen pentru pacienti

Inițiativa „fulger” țintește să adune 250.000 lei și este desfășurată în parteneriat cu Asociația Școala Mamei Junior. În doar câteva ore de la lansare, comunitatea Timotion s-a mobilizat și a donat primii 10.000 lei.

Proiectul și echipa Timotion au crescut în jurul ideii de a fi împreună, de a ne comporta ca o comunitate, în toate situațiile, nu doar atunci când sărbătorim. Membrii comunității Timotion sunt oameni care înțeleg importanța donației lor, care au exercițiul implicării civice și știu că o contribuție, oricât de mică, poate fi vitală” a explicat Cristina Potra Muresan din partea echipei Timotion.

La fel ca celălalte țări afectate de COVID-19, România are nevoie de ajutor. Nu este vreun secret faptul că sistemul medical românesc nu face față dimensiunii și consecințelor unei pandemii. Fiind o criză nemaiîntâlnită până acum, țara noastră se bizuie mai mult decât oricând pe noi, cetățenii ei. Putem contribui comportându-ne responsabil, respectând măsurile de precauție și arătând considerație față de medicii care încearcă să ne salveze. Iar cei care au posibilitatea financiară pot contribui printr-o donație aici: https://www.timotion.ro/proiecte-2020/solidari-in-fata-covid-19/. EchipaTimotion își pune la dispoziție toate resursele: platforma, procesul de organizare și căile de comunicare. Împreună învingem COVID-19!

Vezi mai jos harta in timp real a raspandirii coronavirusului in toata Romania, realizata de opiniatimisoarei.ro! DA CLICK si poti consulta numarul de infectati, de oameni aflati in izolare sau in carantina din fiecare judet!
Datele se actualizeaza odata cu raportarile Grupului de Comunicare Strategica.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...