Solidaritate cu cei din prima linie in lupta impotriva noului coronavirus. Dezvoltatorul imobiliar Sapporo Town sprijina eforturile medicilor de la Spitalul Victor Babes din Timisoara

TIMISOARA. Multi, cu cate putin, putem ajuta medicii din prima linie care lupta pentru combaterea noului coronavirus, la Timisoara. Este motto-ul dupa care se ghideaza dezvoltatorii si firmele din domeniul constructiilor, care s-au mobilizat deja si s-au alaturat celor care fac adevarate minuni in vremurile de cumpana pe care le traim.

Strang randurile si reprezentantii Sapporo Town, care au facut deja o donatie consistenta in conturile spitalului.

Dezvoltatori si firme din domeniul constructiilor s-au alaturat si ei luptei impotriva noului coronavirus (COVID-19), facand donatii care vin in sprijinul sistemului medical din Romania. Ne alaturam si noi demersului pentru a ajuta spitalele, iar un prim pas pe care l-am facut a fost sa donam suma de 20.000 de lei in contul Asociatia Dr Victor Babes Timisoara. Este modalitatea noastra de a le multumi medicilor pentru ceea ce fac si indemnam toti oamenii de afaceri, toti dezvoltatorii timisoreni sa nu ramana indiferenti la aceasta problema atat de grava si sa doneze, fiecare cat poate, pentru a ajuta unitatile medicale„, a spus Cristian Szaszu, reprezentantul Sapporo Town.

Reprezentantii dezvoltatorului imobiliar fac un apel la toti oamenii cu suflet mare si cu posibilitati sa doneze o suma cat mai consistenta spitalului Victor Babes din Timisoara, in contul Asociatia Dr Victor Babes Timisoara, Str. Gh Adam, Nr. 13 CUI 18737542 , CONT RO84RNCB0255113757760002 BCR pentru achizitionarea de aparatura si echipamente de protectie.

Daca un numar cat mai mare dintre noi contribuim cu o donatie, putem sa suplimentam fondurile pentru cumpararea de echipamente medicale, atat de necesare pentru spital„, este apelul celor de la Sapporo Town.

De asemenea, oricine doreste poate dona 2 euro pentru Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, daca trimite un SMS cu textul DONATIE la numarul de telefon 8841.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.