Opinia Timisoarei

Soferul care a acrosat un biciclist pe zebra, apoi s-a luat dupa el cu masina pe trotuar, amendat de politisti la Timisoara. Video

TIMISOARA. Incidentul petrecut luni la orele amiezii in Timisoara, aproape de Casa Tineretului, cand un sofer a atins un biciclist cu masina pe zebra, iar dupa un schimb de replici s-a luat dupa el cu masina pe trotuar, nu a ramas fara urmari.

CITESTE SI: Incident intre un sofer si un biciclist pe o artera intens circulata din Timisoara. Ce a putut sa faca un conducator auto. Foto si video 

In urma imaginilor dezvaluite de un cititor opiniatimisoarei.ro, politistii s-au autosesizat in acest caz si au procedat la identificarea conducatorului auto.

Agentii rutieristi au decis sa-l amendeze pe sofer pentru purtarea sa.

In urma aparitiei in mediul online a unui video in care este suprins conducatorul unui autoturism, in timp ce acroseaza un biciclist pe trecerea de pietoni, dupa care patrunde cu autoturismul pe un acostament, politistii s-au sesizat din oficiu, fiind identificat soferul autoturismului, respectiv un barbat de 38 de ani, care a fost sanctionat contraventional. Amenda este cuprinsa intre 2000 si 6000 de lei„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Alexandra Petrovici, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Va reamintim, luni, pe cand traversa pe bicicleta strada Surorile Martir Caceu, pe zebra, un biciclist a fost acrosat de un sofer. Biciclistul i-a facut unele reprosuri si a lovit masina cu mana. Nervos, conducatorul auto a mers dupa tanar cu masina trecand pe scuarul dintre cele doua zebre din dreptul intersectiei cu Aries, cel mai probabil pentru a-l intimida.

Exit mobile version