Noutati :

Soferii timisoreni sunt chemati la dezbatere publica pentru TimPark, noul sistem de parcare din Timisoara. VEZI CAND!

19 februarie, 2013 - 12:50 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
4

TIMISOARA. Soferii timisoreni interesati de noul sistem de parcare pe care primarul Nicolae Robu vrea sa-l implementeze incepand din luna martie sunt asteptati luni in Sala de Consiliu a Primariei Timisoara sa-si spuna parerea.

Specialistii din primarie vor dezbate impreuna cu soferii proiectul de hotarare care vizeaza noul regulament de parcare din oras. Potrivit primarului Nicolae Robu, daca se vor constata „pareri bune„, acestea vor fi preluate sub forma de amendament la proiect.

Dezbaterea este programata pentru luni, 25 februarie, ora 17:00.

CITESTE SI: TimPark e noul sistem de parcare din Timisoara, in vigoare din martie. Primarul Robu complica lucrurile! Vezi diferentele dintre Telpark si Timpark!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Eu as intreba doar un lucru: de ce s-a schimbat telpark-ul in timpark? Ca nu este nici o diferenta practic (in nici un caz una obiectiva care sa justifice schimbarea asa radical in afara de cea ca pilele trebuie hranite, doar s-a schimbat puterea, nu?). Ca nu este mare diferenta intre cum era TelPark-ul si nou TimPark.

  2. Tim Park e vechiul sistem TPark (nu TelPark) care mergea in paralel cu Telpark-ul. Puteti citi detalii pe Tpark.ro. Doar tariful s-a modificat si zonele. O diferenta intre TimPark si TelPark e ca la al doilea se platea o licenta, iar la primul nu.

  3. Ok. dar pentru o discutie e necesar sa cunosti inainte proiectul. Se poate consulta undeva?

  4. Nu, iar decizia se ia a 2a zi dupa asa zisa dezbatere publica