Soferii cu masini de mare tonaj intra pe strazi unde au interzis si le fac praf, la Timisoara. Politistii locali au rupt peste 100 de amenzi anul asta

TIMISOARA. Politistii locali au tot primit sesizari de la cetateni cand masini de mare tonaj au patruns pe strazi unde au interzis. Oamenii sunt deranjati de praf, zgomot sau chiar de faptul ca ar putea fi disutrse drumurile ori locuintele.

CITESTE SI: Colterm incepe probele la rece. Cand s-ar putea da drumul la incalzire la Timisoara, in aceasta toamna?

Numai in cursul zilei de luni, politistii locali au depistat trei soferi de autovehicule de peste 3,5 tone care au intrat pe strazile Daliei, Paris din zona Pietei 700 si pe strada 20 Decembrie 1989.

Acestia au fost amendati cu cate 1305 lei, conform OUG 195/2002.

Numai in acest an au fost amendati 129 de conducători de masini de mare tonaj care nu au respectat legea prin care se interzice circulatia autovehiculelor cu mase sau gabarite depasite pe sectoarele de drum unde sunt instalate indicatoare de interzicere, restrictie sau limitare a accesului acestora, daca vehiculul sau ansamblul de vehicule atinge ori depaseste latimea, inaltimea, lungimea sau masele pe axe ori masa totala maxima admisa.

Amenzile pentru astfel de fapte se incadreaza intre 1305 si 2900 lei. Astfel de situatii au fost intalnite in zone precum M. Kogalniceanu, Magnoliei, Petuniei, Hector, Republicii, Bdul Regele Ferdinand, Gh. Dima, Pestalozzi, 21 Decembrie, Sever Bocu, Demetriade, Piata Consiliul Europei etc.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Iar noi asteptam ca prostii sa le fie inmanate soferilor de camioane…

    La ce nivel a ajuns si jurnalismul…