Noutati :

Soferii, controlati la sange, de o parte si de alta a frontierei! Politistii din Timis si din Csongrad, intr-o actiune comuna de prevenire a accidentelor spre vama Cenad

24 septembrie, 2012 - 03:11 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
0

TIMISOARA. In baza unui protocol de colaborare intre Capitania de Politie a judetului Csongrad (Ungaria) si Inspectoratul de Politie Judetean Timis, soferii care se vor deplasa inspre vama Cenad, vor fi controlati de-o parte si de alta a frontierei.

In perioada 24 -25 septembrie, politistii vor organiza controale in trafic, ”in oglinda” spre punctul de trecere a frontierei Cenad-Kiszombor, respectiv pe D.N. 6 ,Timisoara – Sannicolau Mare – Cenad.

Prin aceasta actiune rutiera se doreste prevenirea accidentelor grave de circulatie inregistrate pe ambele parti ale frontierei comune in care sunt implicati cetateni ai celor doua tari

Totodata, in saptamana 24 – 27 septembrie, vor fi desfasurate si actiuni de verificare in trafic a legalitatii transportului de persoane.

”Pentru ca in urma unor activitati de control derulate la nivelul judetului Timis, anterior inceperii noului an scolar, au fost identificate o serie de nereguli cu privire la autovehiculele destinate exclusiv transportului de elevi sau a conducatorilor acestora (18 autovehicule aveau expirata inspectia tehnica periodica, 6 nu detineau asigurare de raspundere civila auto obligatorie, iar 3 conducatori de autovehicule nu detineau certificatul de competenta profesionala), politistii vor desfasura in perioada stabilita controale in trafic pentru a conferi siguranta necesara celor care beneficiaza de transporturile respective”, se arata intr-un comunicat al IPJ Timis.

Prin aceste actiuni rutiere se doreste reducerea riscului de accidente rutiere in care sa fie implicate autovehiculele special destinate transportului de elevi si verificarea respectarii destinatiei exclusive a acestor autovehicule.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...