Soferii bauti, vanati toata noaptea de politistii din Timis

Zeci de politisti au actionat, in noaptea de vineri spre sambata, pe strazile Timisoarei, dar si in judet, pentru depistarea conducatorior de autoturisme care conduc sub influenta bauturilor alcoolice. Peste 500 de masini au fost trase pe dreapta si verificate. 15 soferi au ramas fara carnet, deoarece au urcat la volan bine afumati. Actiunea a avut loc intre orele 22.00 – 06.00, cu 57 de politisti si 22 autovehicule din dotare, pe intregul judet Timis. Cu aceasta ocazie, au fost constatate 17 infractiuni la regimul circulatiei rutiere si au fost aplicate 62 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 16.260 lei, din care 15 sanctiuni pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice. De asemenea, au fost retinute 6 certificate de inmatriculare si 15 permise de conducere, toate pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice Pe parcursul desfasurarii actiunii, politistii l-au depistat pe D. A. Ion, din Resita, in timp ce a condus baut un autoturism. Rezultatul testarii cu aparatul alcooltest a fost de 0,82 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat doua probe biologice de sange in vederea stabilirii gradului de imbibatie alcoolica, in cauza fiind intocmit dosar penal. Cu aceeasi ocazie, politistii l-au depistat pe Florin R., din localitatea Utvin, judetul Timis, in timp ce a condus un autoturism neinmatriculat, fara a avea placute cu numere de inmatriculare, fara a detine permis de conducere si aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice. Celui in cauza i s-au recoltat doua probe biologice de sange in vederea stabilirii gradului de imbibatie alcoolica. Cercetarile continua in dosar penal. Politistii spun ca astfel de actiuni vor continua si in perioada urmatoare pentru sporirea gradului de siguranta a tuturor participantilor la traficul rutier. [nggallery id=140]

Zeci de politisti au actionat, in noaptea de vineri spre sambata, pe strazile Timisoarei, dar si in judet, pentru depistarea conducatorior de autoturisme care conduc sub influenta bauturilor alcoolice. Peste 500 de masini au fost trase pe dreapta si verificate. 15 soferi au ramas fara carnet, deoarece au urcat la volan bine afumati.

Actiunea a avut loc intre orele 22.00 – 06.00, cu 57 de politisti si 22 autovehicule din dotare, pe intregul judet Timis. Cu aceasta ocazie, au fost constatate 17 infractiuni la regimul circulatiei rutiere si au fost aplicate 62 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 16.260 lei, din care 15 sanctiuni pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice. De asemenea, au fost retinute 6 certificate de inmatriculare si 15 permise de conducere, toate pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice

Pe parcursul desfasurarii actiunii, politistii l-au depistat pe D. A. Ion, din Resita, in timp ce a condus baut un autoturism. Rezultatul testarii cu aparatul alcooltest a fost de 0,82 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat doua probe biologice de sange in vederea stabilirii gradului de imbibatie alcoolica, in cauza fiind intocmit dosar penal. Cu aceeasi ocazie, politistii l-au depistat pe Florin R., din localitatea Utvin, judetul Timis, in timp ce a condus un autoturism neinmatriculat, fara a avea placute cu numere de inmatriculare, fara a detine permis de conducere si aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice. Celui in cauza i s-au recoltat doua probe biologice de sange in vederea stabilirii gradului de imbibatie alcoolica. Cercetarile continua in dosar penal.

Politistii spun ca astfel de actiuni vor continua si in perioada urmatoare pentru sporirea gradului de siguranta a tuturor participantilor la traficul rutier.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.