Opinia Timisoarei

Soferi, sa facem topul intersectiilor de cosmar din Timisoara! Zone ce trebuie evitate, dar cum? Dezastrul din orele de varf in imagini! VIDEO!

TIMISOARA. Claxoane, nervi intinsi la maxim, ore petrecute in masina, totul sub un soare necrutator de august, la Timisoara. Reconfigurarea traficului, odata cu deschiderea santierelor de la Pasajul Jiul si Popa Sapca, continua sa fie un adevarat calvar pentru soferi, chiar si la zile bune de la impunerea restrictiilor.

In orele de varf, in special, conducatorii auto ajung la capatul rabdarii trezindu-se in intersectii ori pe artere complet blocate, pe care se intind coloanele de masini.

Am stat de vorba cu mai multi soferi din Timisoara care spun la unison ca traversarea orasului de la nord la sud sau invers este o adevarata provocare si poate sa ia si mai bine de o ora.

Din Aradului, ca sa ajungi catre Brancoveanu, de exemplu, iti rogi moartea. Am facut ieri o cursa venind spre Marasti, prin Piata 700, apoi catre Sagului, si am innebunit. O ora si 10 de minute pe ceas„, ne-a explicat un taximetrist.

Eu am luat-o pe Brediceanu sa vin spre centru si am facut stanga la Spitalul de Copii, am crezut ca nu mai ies din intersectia aia de la 700„, ne-a spus un alt sofer.

Fac zilnic drumul dinspre Aradului catre serviciu in centru. Dimineata e tot blocat. E un cosmar, am incercat sa vin prin Lipovei, catre Demetriade. Horor. Daca incerci sa vii apoi spre Marasti mori in coloana. Sper sa dea drumul cat mai repede la Jiul macar. Daca ne prinde septembrie cu nebunia asta, o vom lua cu totii razna„, a declarat revoltata o soferita.

De departe, spun ei cele mai mari blocaje se inregistreaza, in ordine, la intersectia de la Piata 700, Piata Marasti, Piata Consiliul Europei, la centrul bancar si Gara de Nord.

Ce alte locuri din Timisoara pun probleme si care ar fi variantele de ocolire? Scrie-ne mai jos, la sectiunea COMENTARII!

 

Exit mobile version