Soferi, atentie! Vor fi restrictii de circulatie pe drumurile judetene din Timis

TIMISOARA. In perioada 9-14 iulie 2024 vor fi restrictii de irculatie pentru masinile mari de peste 7,5 tone, pe drumurile judetene. Decizia a fost luata din cauza temperaturilor ridicate din aceasta perioada.

CITESTE SI: Ultimele saptamani la foc continuu pe Centura Sud Timisoara. Ce a mai ramas de facut pana cand soseaua va fi deschisa circulatiei. Video 

”In perioada 09 iulie – 14 iulie 2024, avand in vedere prognozele Administratiei Nationale de Meteorologie, vor fi impuse restrictii de circulatie pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone. Aceste restrictii vor fi aplicate zilnic, intre orele 10:00 si 20:00, pe toate drumurile administrate de Consiliul Judetean Timis.
Masurile sunt luate in conformitate cu O.G. nr. 43/1997, art.44, alin. (2) si (3), privind regimul drumurilor cu modificarile si completarile ulterioare.
Sunt exceptate de la aceste restrictii transporturile de persoane, animale vii si produse perisabile, vehiculele implicate in interventii de urgenta sau care actioneaza la lucrarile de reparatii pe drumurile gestionate de CJ Timis, transporturile postale, de echipamente de prim-ajutor, distributie de carburanti, de marfuri sub temperatura controlata, de vehicule avariate, apa si hrana in zone calamitate, transporturile funerare, precum si cele care vizeaza activitati militare si salubrizarea stradala”, a anuntat Consiliul Judetean Timis.

Daca prognozele se vor modifica, perioada de restrictii ar putea fi prelungita.

In perioada urmatoare meteorologii au anuntat temperaturi ce pot ajunge la 40 grade Celsius, in Timis.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. De ce nu ziceci nimic de exeptiile privind transportul animalelor vi sau a marfi perisabile !??
    ori despre camioanele care inca ne golesc padurile de copaci !! si un exemplu concret ar fi drumul catre muntele mic presarat cu adevarate capcane pentru soferi !! gropi imense in carosabil si unele nu ai cum sa le ocolesti !! Dunca nu stie de ele ca el zboara cu elicopterul pe acolo !!

    • Îți zicem să marș în 3,14zda mă-tii la școală, învață să scrii corect!

  2. E nevoie de restricții. Am trecut zilele trecute pe dj592 și era serios afectat.