Noutati :

Societatea Timisoara ii cere primului ministru, Victor Ponta, sa-l schimbe pe ministrul Educatiei, Ioan Mang

13 mai, 2012 - 03:41 PM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: EDUCATIE
2

TIMISOARA. Acuzatiile de plagiat aduse ministrului educatiei, Ioan Mang i-a facut pe membrii Societatii Timisoara sa ia atitudine. Acestia i-au trimis primului ministru al Romaniei, Victor Ponta o scrisoare prin care ii cer sa-l demita din Guvern pe Mang.

Societatea Timisoara, depozitara istorica a principiului lustratiei politice si morale in viata publica romaneasca, va cere domnule Prim Ministru sa procedati de urgenta la schimbarea Ministrului Educatiei Ioan Mang din functie datorita acuzatiilor grave de plagiat intelectual confirmate international chiar de autorii plagiati. Acest fapt aduce grave prejudicii de imagine a tarii, in plus de asta domnul ministru al educatiei va trebui cat de curand sa administreze examenele de bacalaureat si cele de admitere in universitatile tarii. Prin urmare va intrebam public, domnule Prim Ministru, cum este posibil ca actualul ministru sa ceara candidatilor un minim standard de corectitudine la viitoarele examene?„, se arata in scrisoarea trimisa catre primul ministru.

Scrisoarea este semnata de Florian Mihalcea, presedinte al Societatii Timisoara si profesorii universitari de la Universitatea de Vest: Daniel Vighi, Viorel Marineasa, Smaranda Vultur, Vasile Docea si Alin Gavreliuc.

CITESTE SI: Noul ministru al Educatiei Ioan Mang, acuzat de plagiat, a facut o gafa cu care n-ar trece BAC-ul. Vezi despre ce este vorba!

CIETSTE SI: De rasul curcilor! Ministrul Educatiei a plagiat un manuscris cu greseli! Ioan Mang a “furat” articole din Japonia, Taiwan si Israel. Cercetatorii confirma plagiatul ministrului EducatieiInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Da, foarte bine.

    Da sa-i dea afara si pe ministrul plagiator, ca a facut de ras comunitatea stiintifica din Romania in 3 tari, Japonia, Israel si Taiwan, si sa-i dea afara si pe cei care i-au supervizat dosarul de avansare, atat comisia locala cat si cei din comisia CNATDCU care au dat aviszul final !!!!

    Si sa-i ia la rand pe toti profesorii universitari din Romania, ca nu sunt multi, in primul rand cei din CNATDCU, apoi cei care conduc doctorate si sa-i puna in lumina reflectoarelor la un examen de Abilitare serios si netrucat, cu profesori de la amri universitati din strainatate.

    Cati Mang-i si Mang-ute nu sunt printre ei? Cati au plagiat? Cati nu si-au facut ei lucrarile, mai ales cele ISI? Sa vedem cati profesori de economie de la ASE Bucuresti, FEAA Timisoara, Cluj etc. vor mai ramane in post, alaturi de alti „specialisti” din toate domeniile, ca vezi ca pana si la calculatoare sunt impostori.

  2. Sunt impresionat sa vad ca societatea civila mai ia atitudine in tara asta. Felicitari pentru initiativa pentru ac dupa ce s-a facut atata scandal Mang tot pe locu lui caldut e dar poate asa stie Ponta sa faca politica, cu hoti!