Societatea din Timisoara in care esti platit ca sa faci cursuri. Ce conditii trebuie sa indeplinesti

TIMISOARA. Nu sunt probleme cu salariile, iar Societatea de Transport in Comun continua sa faca angajari. Si, chiar mai mult, ii plateste pe cei care vor sa se angajeze, cat timp fac cursuri de specializare.

„Societatea de Transport Public Timisoara organizeaza cursuri in vederea obtinerii permisului de conducere pentru categoria troleibuz/tramvai.

Cursul este gratuit pentru cei care se angajeaza in cadrul Societatii de Transport Public Timisoara in vederea obtinerii permisului de conducere, iar dupa terminarea cursului vor lucra in meseria de conducator de tramvai sau troleibuz. Cursantii vor fi angajati in cadrul Societatii ca muncitori necalificati, pe durata cursului.

Cei care doresc sa urmeze cursul contra cost (sa suporte cheltuielile de scolarizare) trebuie sa achite urmatoarele taxe:
– Conducator tramvai/troleibuz: 4641 lei/persoana cu TVA.
 Sau numai pentru una dintre categoriile:
– Conducator tramvai: 2380 lei/persoana cu TVA.
– Conducator troleibuz: 2261 lei/persoana cu TVA”, transmit reprezentantii STPT.

Cei care aleg sa se angajeze in cadrul societatii, la finalul cursurilor vor avea un venit brut de 2.000 de lei si tichete de masa, pe durata formarii profesionale.

Cei care vor sa urmeze cursurile trebuie sa fie apti din punct de vedere medical si psihologic, sa nu fi fost vreodata condamnati si sa aiba varsta minima de 24 de ani fara trei luni.

Informatii suplimentare despre organizarea si desfasurarea cursului se pot obtine la scoala de formare proesionala sau la numarul de telefon 0799 301 486.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. „2.000 lei/brut şi tichete de masă” = 1100 net+ tichete pana iei permisul, poate si 1 an daca tot pici sala.
    Cati directori pe mp ai pus la societatile astea de-au ramas fara angajati, primaru’ muzician folbalist defrisator?
    Vopsitu’, mai taie din ei, mai umbla la salariile sclavilor de rand si poate gasiti cine sa le/ne plimbe, nu te mai gandi numa’ la tine, ca vin alegerile, n-ai aflat? 😉

  2. Eu nu m-as angaja din start la o firma care zice „nu sunt probleme cu salariile”, pute de la o posta. Daca mai si cauti sa vezi cum (nu) plateau salariile cu lunile pana nu demult situatia e clara. Timisoara are destule locuri de munca.