Noutati :

Sobolani cat pisicile, langa Primaria Timisoara. Video

19 martie, 2018 - 10:14 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
3

TIMISOARA. Imagini revoltatoare au fost surprinse  la cativa metri de Primaria Timisoara.

CITESTE SI: Spectacolul ieftin din spatele singurei amenzi data vreodata de Politia Locala la Timisoara in baza unui autodenunt pe Facebook 

Un sobolan urias se plimba nestingherit pe fatada fostului Liceu de Arte din vecinatatea cladirii de pe C.D. Loga, ziua in amiaza mare.

În timp ce mai-marii zilei se bat care să dărâme primul Liceul de Arte Plastice, noii locatari de pe strada Eminescu se trag încet-încet spre Primărie 🙁„, a notat alaturi de imaginile postate pe Facebook timisoreanul care a surprins animalul in actiune.

Va reamintim, cladirea fostului Liceu de Arte Plastice din centrul Timisoarei zace in paragina de mai multi ani. Aflat pana nu demult in proprietatea Fundatiei Caritatea, imobilul este prevazut pentru demolare, in locul lui urmand sa fie ridicat un complex de cladiri moderne, una chiar de 10 etaje, proiect sustinut de primarul Timisoarei, insa contestat de arhitecti din OAR Timis care sustin ca viitoarele imobile nu s-ar incadra corespunzator in zona de cladiri monument istoric din acel perimetru.

Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de niciun comentariu.

În timp ce mai-marii zilei se bat care să dărâme primul Liceul de Arte Plastice, noii locatari de pe strada Eminescu se trag încet-încet spre Primărie 🙁

Posted by Aurel Cotarca on 19 Martie 2018

Cladirea fostului liceu de Arte a adapostit la inceputurile sale Liceul Israelit din Timisoara, care a fost o unitate de invatamant a comunitatii evreiesti din Banat, ce a functionat intre anii 1919-1948, avand un numar de aproximativ 700 de elevi. Dupa 1948, in cladire au functionat Liceul de Sport si Liceul de Arte Plastice.

In 2003 cladirile liceului au fost restituite Fundatiei Caritatea, care in 2014 le-a vandut. Actualul proprietar doreste o dezvoltare urbana care presupune demolarea cladirilor.

Proiectul intocmit de arhitectii Vlad Gaivoronschi si Ioan Andreescu propune ca pe intreaga suprafata sa se realizeze o constructie unitara din beton si sticla, in regim de parter si mezanin pe toata suprafata si zone largi cu cinci etaje (regim de inaltime P+5), iar spre vest, vizavi de primarie, un bloc cu zece etaje.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ce gandire poate sa mai aiba si Gaivoronschi si Andreescu , la ei banul si gata

  2. Rugaminte Catre CM-PTM:
    1. Proiectul. realizarea sa nu fie avizate favorabil daca NU SE CONSTRUIESC in subteran, P-1, P-2 cel putin 200 locuri de parcare cu acces public 24 din 24 h!
    Ar fi „o crima la adresa centrului Timisoarei” si in general la adresa timisoreniloe.
    2. Pe viitor, nici o constructie sa nu poata fi realizata fara parcari subterane cu acces public 24 din 24 h, cu plata, cu valoarea fixata in colaborare intre PMT si proprietar (sume rezonabile)

  3. Nesimțiți șobolani, nu puteau să umble și ei noaptea? 😅