Soarta magazinelor de etnobotanice intra in dezbatere publica

Proiectul propus de consilierii locali ai PDL prin care magazinelor de vise sa nu li se mai dea autorizatii de functionare de catre Primarie a fost retras de pe ordinea de zi a plenului de marti al alesilor locali.

Acesta a iscat o serie de contre intre consilierii Opozitiei si conducerea Primariei. „Va multumim ca ne bagati in seama. Va propunem sa mai facem niciun proiect de hotarare”, i-a spus consilierul PDL Adrian Pau primarului Ciuhandu, care i-a atras atentia lui Pau ca proiectul are cateva probleme din punct de vedere juridic. „Ajungem sub incidenta legii 52 daca il votam. Am propus dezbatere publica, iar apoi putem supune la vot”, i-a raspuns Gheorghe Ciuhandu.

La vot, proiectul a cazut, doar 17 consilieri fiind impotriva amanarii proiectului. Dupa amanarea acestui proiect, in termen de 30 de zile, Primaria e obligata sa organizeze o dezbatere publica la care vor fi invitati sa participe atat comerciantii de substante etnobotanice si reprezentanti ai autoritatii competente, cat si timisorenii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete