Noutati :

Soarta elevilor de la Liceul de Arte Plastice, decisa de consilierii locali

25 mai, 2011 - 11:52 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Alesii locali vor hotari, in urmatoarea sedinta ordinara, ce se va intampla cu cei aproape 500 de elevi de la Liceul de Arte Plastice. Vor invata in „containere” sau vor ramane in vechiul spatiu?

Dupa cum informa www.opiniatimisoarei.ro, conducerea scolii nu vrea sa mute elevii sub nicio forma in noua locatie, unde ar trebui ca Primaria Timisoara sa inchirieze mai multe constructii modulare. Desi reprezentantii scolii nu vor sa schimbe locatia liceului, conducerea Inspectoratului Scolar si edilii Primariei Timisoara au inaintat deja un proiect de hotarare prin care sa fie aprobata inchirierea „containerelor”, in fapt niste constructii modulare, care sa fie amplasate in curtea Scolii cu clasele I – VIII nr. 9 de pe bulevardul Liviu Rebreanu. Vor sa le inchirieze pentru o perioada de 5 ani.

„Din analiza efectuata impreuna cu ISJ Timis a rezultat ca, pentru o buna desfasurare a procesului de invatamant, tinand seama si de activitatile specifice ale Liceului de Arte Plastice Timisoara este nevoie de o suprafata construita si inchiriata in spatiile modulare de 1874,2 mp, conform situatiei”, se arata in referatul ce insoteste proiectul de hotarare, semnat de viceprimarul Adrian Orza si de seful Directiei de Patrimoniu, Nicusor Miut.

Potrivit anexei, vor fi inchiriate mai multe constructii. Este vorba despre 4 „containere” care vor avea 20 de sali de clasa si despre o sala de sport. Ramane de vazut insa daca toti consilierii locali vor fi de acord cu propunerea facuta de viceprimarul Adrian Orza.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...