Opinia Timisoarei

Soareci de laborator, custi speciale, talas si furaje de aproape 60.000 de euro se cumpara la Spitalul Judetean Timisoara pentru cercetari in medicamente si vaccinuri anti COVID

TIMISOARA. Continua cercetarile pentru descoperirea unor medicamente, tehnologii ori vaccinuri pentru prevenirea SARS Cov 2 la Oncogen Timisoara.

CITESTE SI: Vaccinarea anti-COVID cu a treia doza ar putea incepe in luna septembrie. Anuntul de ultima ora al lui Valeriu Gheorghita 

Spitalul Judetean Timisoara, in cadrul caruia se afla unitatea de cercetare a lansat o licitatie pentru gasirea unor firme care sa furnizeze animale mici si infrastructura necesara folosirii acestora in experimentele de laborator.

Potrivit anuntului facut in Sistemul Electronic de Achiztii Publice, valoarea totala a contractelor este de 274.560 lei, adica aproape 60.000 de euro.

Achizitia este impartita pe 4 loturi.

Se cauta un furnizor pentru custi cu sistem individual de ventilatie, destinate animalelor de laborator, pentru care sunt prevazuti 105.000 lei.

Apoi se cauta o firma care sa aduca 50 de soareci imunodeficienti cu grefa HUPBMG-NOG, estimati la 169.000 lei.

Se cauta si un furnizor de furaje pentru animalele de laborator, de 360 de lei, dar si unul pentru talas autoclavabil special, fara praf, pentru rozatoare, de 200 de lei.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 9 august

FOTO: Descopera.ro

Exit mobile version