Noutati :

Soareci de laborator, custi speciale, talas si furaje de aproape 60.000 de euro se cumpara la Spitalul Judetean Timisoara pentru cercetari in medicamente si vaccinuri anti COVID

29 iulie, 2021 - 10:17 AM
Autor: Redactie      
Categorie: SANATATE
5

TIMISOARA. Continua cercetarile pentru descoperirea unor medicamente, tehnologii ori vaccinuri pentru prevenirea SARS Cov 2 la Oncogen Timisoara.

CITESTE SI: Vaccinarea anti-COVID cu a treia doza ar putea incepe in luna septembrie. Anuntul de ultima ora al lui Valeriu Gheorghita 

Spitalul Judetean Timisoara, in cadrul caruia se afla unitatea de cercetare a lansat o licitatie pentru gasirea unor firme care sa furnizeze animale mici si infrastructura necesara folosirii acestora in experimentele de laborator.

Potrivit anuntului facut in Sistemul Electronic de Achiztii Publice, valoarea totala a contractelor este de 274.560 lei, adica aproape 60.000 de euro.

Achizitia este impartita pe 4 loturi.

Se cauta un furnizor pentru custi cu sistem individual de ventilatie, destinate animalelor de laborator, pentru care sunt prevazuti 105.000 lei.

Apoi se cauta o firma care sa aduca 50 de soareci imunodeficienti cu grefa HUPBMG-NOG, estimati la 169.000 lei.

Se cauta si un furnizor de furaje pentru animalele de laborator, de 360 de lei, dar si unul pentru talas autoclavabil special, fara praf, pentru rozatoare, de 200 de lei.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 9 august

FOTO: Descopera.roInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Am avut un hamster (ROPANUL) in 93 avea borcanul lui DAR trăia ca găinile in regim liber (mergea peste tot îl fluieram si apărea rapid, asa se auzea pa linoleum cînd galopa spre noi, la masa !) . Cel may tare, dimineata ma trezeam si el era pe soția, stătea si aștepta să se trezească 🙂 se riscă noaptea … A murit ciudat, într-o zi am ascultat vreo 2 ore muzica la max si unii or zis ca poa de stres, muy decibelli :(. Mi-a parut (chiar 🙂 de so ras de noi un amic lesa – e in MONTREAL right now). Anyway, ff faini da totusi nu-s ca căteii: nero imi aducea sticla de apa in camera iar tomy ma cearta cînd e out of bobite ! Da 🙂

  2. Continua furtul la Oncogen. Nu s-a făcut și nu se va face în veci ceva acolo. Se toacă banii contribuabililor. Acolo nu există cercetare și cercetători… s-au angajat tot felul de looseri care nici macar nu au lucrat o zi înainte. Nici nu știu pentru ce sunt angajați.

  3. De nu-l folositi pe post de cobai pe acest impostor ce și- a tras un institut de cercetări pe cand il consilia pe Basescu. Halal consiliere! Tara asta merge rapid spre prăpastie. Nimeni nu răspunde pentru nimic. Jaf si prăpăd din cauza incompetenței. Sa vedeti ce urmează.

    • da zi-ne tu ce urmeaza, nu ne mai tine in suspans.

  4. Pai nu testarati ma pe oameni vaccinurile ? Acum le testati pe cobai ? Din cate stiu eu, intai testezi pe cobai, dupa aia pe oameni 🙂
    Lasand caterinca la o parte, e super jenanta incoerenta din zilele noastre. Plus jaful cu 60k euro pentru niste soareci si niste talas :))