Smiley si Lidia Buble in concert la Timisoara! Vor fi doua zile de surprize si distractie la Padurea Verde si in Piata Unirii

TIMISOARA. Uniti in diversitate este motto-ul festivalului dedicat Zilei Europei ce se organizeaza in acest an la Timisoara. Pe parcursul a doua zile, sambata 7 mai si luni 9 mai, au fost pregatite o multime de surprize, de la spectacole, ateliere si teatru pana la concerte.

Sambata, 7 mai: Muzeul Satului Banatean

In data de sambata, 7 mai, timisorenii sunt asteptati, incepand cu ora 8.30, la Muzeul Satului Banatean. Aici vor avea loc activitati sportive, ateliere, concursuri, dar si spectacole de teatru, dans, muzica si poezie ce ii vor avea ca principali protagonisti pe elevii institutiilor de invatamant din judetul Timis.

ziua-europei-colaj

Programe au fost pregatite de Muzica Militara a Brigazii 18 Infanterie Banat, ISJ Timis, Palatul Copiilor, Asociatia Rok-Art, Centrul Romano-Arab si Asociatia Seniorilor din Municipiul Timisoara, iar Teatrul pentru Copii si Tineret „Merlin” va prezenta piesa de teatru „Ursul pacalit de vulpe”. De asemenea, vor exista numeroase standuri de informare ale reprezentantelor consulare si ale centrelor culturale din Timisoara.

Gazdele vor oferi doua tururi ghidate ale Muzeului Satului Banatean, incepand cu orele 11.00, respectiv 13.00. Doritorii sunt asteptati la orele stabilite la poarta de intrare in muzeu.

Centrul de Informare Europe Direct Timisoara va organiza, pentru elevii din invatamantul preuniversitar, o vanatoare de comori in contextul drepturilor cetatenilor europeni. Ca in fiecare an, va exista un punct de informare cu numeroase publicatii pe teme europene.

Luni, 9 mai: Parcul Central, Galeria pro Armia si in Piata Unirii, unde canta Smiley, Lidia Buble si Alenxandra Mitroi & Band

Incepand cu ora 10.00, in Parcul Central va avea loc Ceremonialul militar si religios dedicat Zilei Independentei de Stat a Romaniei, Zilei Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite si Zilei Europei, iar dupa-amiaza, la Galeria Pro Armia, va avea loc o expozitie de pictura dedicata Zilei Europei.  Concertul de muzica pop organizat de Primaria Timisoara in Piata Unirii va incepe la ora 20.00. Vor urca pe scena Alexandra Mitroi & Band, Lidia Buble si Smiley.

Vom reveni cu detalii din program!

 

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...