Smiley, Mircea Baniciu si violonistul Ara Malikian, in concert de Ziua Timisoarei. Programul evenimentelor

TIMISOARA. Au fost anuntati artistii care vor urca pe scena, la evenimentele organizate de Ziua Timisoarei. Timp de 3 zile vor avea loc mai multe concerte, dar si spectacole de teatru si activitati pentru copii.

CITESTE SI: Menestreli doar cu concurs, pe strazile din Timisoara. Nu mai canta si danseaza decat daca iau examenul, cu cel putin nota 7 in cartiere si 8 in centru. Sunt obligati si sa se mute din ora in ora. Regulament nou pentru artistii stradali facut de primarie

In 1 august, pe scena vor urca Josef Kappl & Mircea Baniciu, cu Pasarea Rock, si Peter Ochanitzky, care va sustine un concert simfonic in memoria lui Richard Ochanitzky. In 2 august va fi prezentat Balul Cenusaresei, o productie cu participarea lui Smiley, iar apoi artistul va sustine si un concert. In 3 august va fi organizat un spectacol de etnoworldmusic, cu participarea violonistului Ara Malikian.

Iata mai jos programul complet al evenimentelor care celebreaza 104 ani de la intrarea trupelor romanesti in Banat, sub comanda colonelului Virgil Economu, la data de 3 august.

1 august
Josef Kappl & Mircea Baniciu, cu Pasarea Rock
Peter Ochanitzky in memoria lui Richard Ochanitzky, concert simfonic

2 august
Balul Cenusaresei, o productie cu participarea lui Smiley
concert Smiley

3 august
Folkworld – spectacol de etnoworldmusic, cu participarea violonistului Ara Malikian

Bugetul propus pentru Ziua Timisoarei de catre cei de la Casa de Cultura este de peste 1 milion de lei, cea mai mare parte din suma reprezentand onorariile artistilor.

***

Casa de Cultura a Municipiului Timisoara a intocmit Agenda Culturala pentru anul 2023, care cuprinde inclusiv evenimentele care s-au desfasurat pana acum. Urmeaza ca documentatia sa ajunga in plenul Consiliului Local, care sa aprobe evenimentele propuse pentru anul 2023. In total, activitatile culturale din acest an costa peste 7 milioane de lei.

Agenda poate fi consultata AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Nutica spune:

  Smely ie fanu meu nr 1

 2. Gore96 spune:

  Smiley in sus , Smiley in jos. Veniți și cu alții, nu tot Smiley.

 3. Amiga spune:

  Curatenia orasului nu intra la activitate culturala, de aceea orasul e plin de gunoaie !

 4. Paul spune:

  Ar fi frumos măcar numele unor oameni sa se scrie corect. Este Oschanitzky, nu Ochanitzky.

  Putina atenție ar fi frumoasa din partea celor care scriu un articol (chiar dacă pe lista pusă este greșit scris) – numele Oschanitzky nu este unul straniu încât sa se înghită litere (chiar dacă primăria are inapți).

 5. Lenuta spune:

  Doar ca aceste articole nu sunt scrise de „ineptii primariei”… Ce va mai place sa mancati rahat!