Noutati :

Smiley, de la breakdance nebun, la fotoliul de la Vocea Romaniei!

23 noiembrie, 2013 - 09:40 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

De mai bine de trei ani, de cand a fost cooptat ca jurat la „Vocea Romaniei”, Smiley simte ca i s-a schimbat total viata. Artistul sustine ca emisiunea l-a maturizat si l-a ajutat sa aprecieze oamenii pentru voce si spirit, nu pentru aspectul fizic.

A visat sa fie aplaudat de mii de fani, insa nu s-a gandit niciodata ca va ajunge jurat in cel mai tare concurs muzical din Romania, „Vocea Romaniei”

De aproape trei ani, Smiley, pe numele sau real Andrei Maria, traieste emotii intense pe platoul show-ului si are o misiune grea. Sa aleaga concurentii cu cele mai bune voci, pe care mai apoi sa ii si antreneze suficient de bine, incat sa castige concursul.

Chiar daca munceste enorm si nu are mai deloc timp pentru el, Smiley este foarte fericit ca este implicat intr-un proiect de o asemenea anvergura.

„Vocea Romaniei” m-a maturizat, m-a schimbat. Acolo se pune mult suflet, exista multa emotie. Fiecare da tot ceea ce are mai bun, fie ca este vorba de concurenti, ori jurati. Incerc mereu sa iau cele mai bune decizii pentru elevii mei si sper sa ii indrum cum stiu mai bine, Faptul ca de alegerile mele depinde viitorul altora, ma motiveaza extrem de mult”, a declarat Smiley

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor