Noutati :

Smartfit incurajează oamenii sa-si intareasca sistemul imunitar prin miscare

26 iunie, 2020 - 07:50 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SANATATE
0

Industria fitness & health este un puternic promotor al protecției și al prevenției, datorită rolului important pe care îl are în susținerea sănătății psihice și fizice.

După 3 luni în care centrele de fitness Smartfit Studio au fost închise, din cauza stării de urgență generată de Covid-19, și-au redeschis porțile și îndeamnă oamenii să revină la antrenamente.

Pentru a încuraja oamenii să facă mișcare și să revină treptat la rutina zilnică de dinainte de pandemie, centrele Smartfit au lansat o promoție la achiziția abonamentelor: două abonamente la preț de unul. Orice membru sau non-membru Smartfit, care dorește să vină la antrenamente împreună cu cineva drag (o persoană care să nu fi avut abonament Smartfit în anul 2020), poate beneficia de promoție.

Centrele pun la dispoziția clienților toate facilitățile necesare pentru a face mișcare în siguranță, respectând toate normele de igienă, prevenție și protecție împotriva virusului. Accesul în zona fitness este permis respectând distanțarea socială și regulile de igienă. În cadrul antrenamentelor de grup, locurile au fost limitate în funcție de suprafața sălilor, însă programul claselor nu a suferit modificări. Orarul complet al antrenamentelor de grup din cadrul celor 3 locații Smartfit se regăsește pe site (https://www.smartfitstudio.ro/), în secțiunea ORAR.

„Ne-am adaptat la “noua normalitate” de după criza Covid-19 cu un set complet de norme de igienă și prevenție pentru toți membrii Smartfit și pentru vizitatori. Regulile sunt afișate în punctele cheie din fiecare locație, atât digital, cât și în variantă tipărită, pentru a reaminti importanța distanțării sociale, pentru a fi cu toții protejați și pentru a ne simți în siguranță. Ne bucurăm să vedem că încă din primele zile, oamenii au revenit în număr mare la sală și sperăm că tot mai mulți vor conștientiza importanța mișcării, atunci când vine vorba despre întărirea sistemului imunitar” spun reprezentanții Smartfit Studio.

 

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...