Smartfit aduce in Timisoara cele mai eficiente antrenamente de tonifiere musculara

Bazate pe studii și cercetări în domeniul sportului și al sănătății, șase antrenamente marca Les Mills completează acum oferta centrelor Smartfit din Timișoara. Spre deosebire de exercițiile clasice în sala de fitness sau clasele de aerobic, antrenamentele de grup Les Mills sunt testate și îmbunătățite constant, riscul de accidentare este minim, iar rezultatele sunt vizibile după primele săptămâni.

Antrenamentele de grup Les Mills sunt concepute să modeleze musculatura într-un mod atletic și suplu, indiferent de istoricul de antrenament sau sexul participantului. Tonifierea și creșterea rezistenței musculare, atât la bărbați cât și la femei, apare în primele trei luni, uneori chiar cu un singur antrenament pe săptămână. Mişcările sunt simple, iar nivelul de intensitate poate fi adaptat prin alegerea opţiunilor existente pe parcursul antrenamentului. Un beneficiu important al acestor programe îl reprezintă instructorul din sală, care este alături de participanți la fiecare pas și îi atenționează atunci execută o mișcare greșită.

Centrele Smartfit oferă șase tipuri de antrenamente Les Mills, dintre care două vor fi prezentate în cadrul unor ședințe demonstrative, luni, 7 octombrie, în holul Shopping City Timișoara. Datorită instructorilor certificați, fiecare antrenament este motivant și distractiv, adevărata provocare pentru participant fiind alegerea tipului de antrenament preferat. Cele mai interesante antrenamente de grup, BODYBALANCE, SH’BAM și BODYATTACK, pot fi găsite exclusiv la Smartfit, în toate cele trei locații, pe Bulevardul Cetății, în calea Buziașului sau în cadrul Shopping City Timișoara.

Află mai multe detalii despre evenimentul de lansare AICI.

Les Mills este liderul global în antrenamente de grup, prezent în peste 100 de țări, cu peste 130.000 de instructori certificați în toată lumea. În Timișoara, Smartfit este partener local și implementează următoarele antrenamente de grup:

BODYPUMP

Un antrenament destinat tuturor, indiferent de nivelul de pregătire fizică.  Folosind greutăți de la mici la medii și executând un număr mare de repetări, acest program oferă un antrenament corporal total, care ajută la tonifierea musculaturii și la arderea unui număr mare de calorii.

BODYBALANCE

Un antrenament care îmbină elemente de Yoga, Pilates și Tai Chi. Acesta îmbunătățește flexibilitatea corpului, dezvoltă musculatura care susține coloana vertebrală (CORE muscles) și te ajută să te eliberezi de stres.

BODYATTACK

Un antrenament atletic intens, de tip funcţional, care solicită, în principal, capacitatea cardiovasculară şi anduranţa musculară. Mişcările inspirate din atletism, precum alergările, fandările şi săriturile, sunt combinate cu exerciţii de forţă, iar totul se desfăşoară pe cea mai nouă şi energizantă muzică din topurile internaţionale.

GRIT

Un antrenament de tip HIIT (interval de înaltă intensitate), care constă în reprize scurte de exerciții la intensitate foarte mare, urmate de perioade de revenire. Motivația în timpul acestui antrenament vine din dorința de a-ți testa limitele fizice și psihice.

SH’BAM

SH’BAM este combinația perfectă dintre mișcările de dans simple dar, în același timp, provocatoare și cele mai noi melodii, unde se pune accentul mai mult pe distracție, decât pe o execuție perfectă a pașilor. Oricine poate dansa SH’BAM!

 

BODYCOMBAT

BODYCOMBAT este un antrenament inspirat din diverse ramuri ale artelor marțiale, care se desfășoară pe muzică motivantă. Devii mai puternic cu ajutorul loviturilor de brațe și picioare, în timp ce capacitatea ta cardiovasculară se îmbunătățește, iar forța zonei core crește foarte mult.

Smartfit Studio este cel mai mare operator de fitness din Vestul țării, cu 3 centre în Timișoara: Bulevardul Cetății, Calea Buziașului, Shopping City Timișoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.