Noutati :

SMART reTREAT, vacanta activa de 6 zile din care te intorci mai puternic si echilibrat

14 august, 2020 - 11:25 AM
Autor: Redactie      
Categorie: HOME
0

Trei dintre cei mai apreciați instructori Smartfit te așteaptă la „SMART reTREAT”, un program de 6 zile, care se adresează tuturor celor care se află în căutarea echilibrului între trup, minte și suflet, precum și a redescoperirii puterii personale. Poate participa oricine, indiferent de nivelul de fitness, dacă are peste 18 ani. Vacanța începe marți, 25 august, locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierii.

Conceptul cuprinde o varietate de activități sportive, de grup, precum antrenamente funcționale și de tip circuit, clase Les Mills, Yoga, drumeții și activități în aer liber. Flavius Bujoreanu – Les Mills Advanced Instructor, Caius Gabriel – Strenght and Conditioning Coach și Carmina Filip – 200 RYT Yoga Teacher vor coordona cu atenție fiecare antrenament pentru a optimiza rezultatele participanților. Experiența sportivă este completată de sesiuni pentru dezvoltare personală și NLP (Neuro-Linguistic Programming), meditații ghidate, precum și de tehnici de respirație Wim Hof, pentru a-ți depăși limitele și a trăi o experiență cu gheață, aproape inițiatică, care nu este la îndemâna oricui. Alături de participanți vor fi două nume cunoscute în domeniul dezvoltării personale: Loreta Iova, trainer și coach NLP și Ștefan Chihaia, instructor certificat Wim Hof.

Programul se va desfășura la Pensiunea Sus în Sat, din Gărâna, județul Caraș – Severin, într-un cadru natural relaxant, plin de energie pozitivă și alături de o echipă profesionistă, care-ți va oferi motivația necesară pentru a face o schimbare în stilul tău de viață.

Pe parcursul celor 6 zile de tabără, participanții vor trece printr-un proces complex de autocunoaștere și descoperire a propriilor limite și vor învăța să adopte obiceiuri noi și sănătoase pentru starea lor fizică și mentală.

Investiția în această vacanță activă este de 2.000 lei/persoană. Sunt incluse onorariile lectorilor invitați, ale instructorilor, toate costurile legate de pregătirea infrastructurii pentru activități, 5 nopți de cazare (în camere duble și cvadruple) și 3 mese pe zi. Participanții își asigură transportul până la Gărâna și înapoi. Pentru înscrieri și informații vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0720 683 402.

Vom susține pe orice vrea să facă primul pas către îmbunătățirea nivelului de fitness și ajustarea mindset-ului, a respirației și a stilului de viață. Va fi o călătorie fascinantă în care vei găsi echilibrul între minte, trup și suflet!” au spus organizatorii SMART reTREAT.

SMART reTREAT se derulează pe parcursul a 6 zile, din 25.08, până în 30.08, la Gărâna, jud. Caraș-Severin și are următoarea structură:

Ziua 1– Introducere în program & socializare

Ne întâlnim cu toții la Pensiunea Sus în Sat, din Gărâna, facem cunoștință și pornim în descoperirea împrejurimilor locului. Încă din prima zi, vom începe activitățile sportive.

Ziua 2 – Autocunoaștere

Ne vom descoperi nivelul de fitness, punctele slabe și punctele tari, vom face o introspecție pentru a ne cunoaște mai bine pe noi înșine și pentru a conștientiza unde anume trebuie să lucrăm, pentru a face schimbările necesare.

Ziua 3 – Lucrăm cu noi înșine

Eliminăm din viața noastră energiile negative prin mișcare și tehnici de NLP, iar apoi ne concentrăm pe crearea unor noi obiceiuri sănătoase.

Ziua 4 – Descoperim lucruri noi

Participăm la activități noi și interesante, atât în cadrul locației, cât și în împrejurimi. Vom învăța tehnici de respirație eficiente, pentru îmbunătățirea calității vieții și ne vom găsi curajul de a face baie în gheață.

Ziua 5 – Challenge yourself!

Această zi vine cu multe provocări. Ne vom depăși atât limitele fizice, în cadrul antrenamentelor, cât și limitele mentale, în sesiunile de coaching. Vom încheia ziua cu un foc de tabără și cu un schimb de impresii.

Ziua 6 – Noi obiceiuri, un nou început

Vom pune în bagajul nostru cunoștințele dobândite pe parcursul acestui program și ne vom promite că vom implementa aceste cunoștințe în viața noastră de zi cu zi. Vom introduce sportul în rutina noastră zilnică, vom medita mai mult asupra anumitor aspecte din viața noastră, vom lucra mai mult la dezvoltarea noastră personală și vom adopta un stil de viață sănătos.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...