Situl Sarmizegetusa Regia, deschis vizitatorilor cu program prelungit de la 1 Mai

Situl arheologic Sarmizegetusa Regia, din judetul Hunedoara, va fi deschis vizitatorilor, pe perioada verii, in intervalul orar 9 – 20, iar ultima intrare se va face de la ora 19.30.

CITESTE SI: Castelul de la Savarsin, pregatit sa primeasca turisti de la 1 Mai. Va putea fi vizitat pana in toamna

Va aducem la cunostinta ca incepand cu data de 1 mai, pana in 30 septembrie 2021, Sarmizegetusa Regia, capitala regatului dac, va fi deschisa vizitatorilor in intervalul orar 09:00-20:00, ultima intrare in sit se va face la 19:30. De asemenea, in perioada Sarbatorilor Pascale, programul de vizitare nu sufera modificari”, anunta administratorii Sarmizegetusa Regia.

Pe timpul iernii situl a fost deschis doar intre orele 10 – 15.

In anul 2020, Sarmizegetusa Regia, dosta capitala a Daciei, a fost vizitata de 70.185 de turisti, cu aproximativ 7.000 mai putini decat in anul 2019, din cauza pandemiei de COVID-19.

 

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Sper că nu crede cineva că pietrele alea au stat toate drepte 2000 de ani…

    Nici măcar nu erau aranjate așa. De fapt poate au fost și adăugate sau scoase câteva. Le-a amenajat Sergiu Nicolaescu pentru un film, cum a vrut banana lui.

  2. Cei de la Stonehenge le-au aranjat dupa cele de la Sarmizegetusa.Sergiu Nicolaescu impreuna cu Chuck Norris au sculptat si chipul lui Decebal cu scobitoarea.Nu mai fumati tigari aduse di pisti Prut – ca uite ce neuroni cosmolieni va fac sa scrieti nerozenii.