Noutati :

Situatia se complica la Poli! Indiferent cine vine actionar, BkP trebuie sa plateasca toate datoriile ca Poli sa ia licenta!

28 februarie, 2012 - 05:18 PM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: SPORT
0

Nicolae Robu

Dosarul de licentiere este influentat de datoriile firmei BkP catre stat! Acesta este raspunsul pe care Nicolae Robu l-a primit marti de la Federatiua Romana de Fotbal dupa intalnirea avuta cu Mircea Sandu. Cei doi lideri au discutat mai multe ceasuri si au dezbatut problema licentierii si a preluarii clubului de autoritatile locale. Concluzia la care s-a ajuns este una destul de complicata.

Indiferent de cine vine actionar, Iancu trebuie sa plateasca catre stat orice datorie.

Schimbarea actionariatului la SC Politehnica Timisoara SA nu schimba cu nimic conditiile de licentiere. Presupunand ca Universitatea Politehnica Timisoara, Consiliul Judetean Timis si Consiliul Local Timisoara ar prelua in totalitate actiunile SC Politehnica Timisoara SA, pentru ca licenta sa poata fi obtinuta ar fi necesar ca, in momentul depunerii dosarului, pe de o parte, SC Politehnica Timisoara SA sa nu aiba datorii si nici litigii in care i se solicita plati pe baza de contracte nesolutionate, iar pe de alta parte SC BKP Faber SA sa aiba compensarile efectuate complet, cu confirmarea neambigua a faptului de catre organele fiscale; altfel spus, ca nici SC BKP Faber SA -ale carei actiuni nu s-a pus problema, pana acum, sa fie preluate de autoritatile publice – sa nu aiba datorii„, se arata in raspunsul primit de Nicolae Robu de la FRF.

Mai mult, Mircea Sandu si Viorel Duru i-au explicat lui Robu ca „licenta pentru Liga I nu poate fi acordata decat SC Politehnica Timisoara SA. In nicio conditie, nici  FCU Politehnica Timisoara, nici AS FC Politehnica Timisoara nu pot deveni titulari de licenta in locul SC Politehnica Timisoara SA„. „Raspunsurile de mai sus vor fi analizate de liderii celor patru principale partide din judetul Timis, care urmeaza sa adopte pozitia lor finala vis-a-vis de echipa de fotbal Politehnica Timisoara (FC Timisoara). Pozitie care, in opinia subsemnatului, nu poate fi stabilita fara o discutie si cu Marian Iancu„, a explicat Nicolae Robu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...