Noutati :

Situatia reparatiilor in scolile timisene, inca in aer, la mai putin de o luna de inceputul anului scolar

20 august, 2013 - 11:26 AM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. In acest moment, la nivelul Inspectoratului Scolar Timis, se lucreaza la… centralizarea datelor referitoare la lucrarile de reparatii si renovari in unitatile de invatamant din judetul Timis. Lista va fi completa  abia la sfarsitul lunii august.

Situatia completa a lucrarilor de renovare si reparatii in scolile si gradinitele din judetul Timis va fi prezentata, in 27 august, in cadrul Colegiului Prefectural.

Asta, dupa ce in perioada 1 -26 august, o comisie mixta formata din reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean Timis, Directiei de Sanatate Publica a Judetului Timis, Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Timis si Institutiei Prefectului verifica starea in care se afla unitatile scolare din judet.

Comisia verifica aspecte legate de starea cladirilor, alimentarea cu apa potabila, existenta si starea grupurilor sanitare sau asigurarea transportului scolar.

La inceputul anului 2013, in judetul Timis existau peste 30 de scoli si gradinite in care lucrarile de constructie, reabilitare sau modernizare erau blocate, din lipsa de fonduri.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...