‘Sit with me’. Studentii Facultatii de Arhitectura si Urbanism isi expun creatiile, la Biblioteca Universitatii Politehnica Timisoara

TIMISOARA. Facultatea de Arhitectura si Urbanism a Universitatii Politehnica Timisoara revine cu o noua editie a traditionalei expozitii de scaune „SIT WITH ME”.

Anul acesta, in data de 16 ianuarie 2023, ora 11:00, in holul Bibliotecii UPT va avea loc vernisajul celei de a 6-a editii a expozitiei de proiecte ale studentilor anului 6, realizate in cadrul materiei Amenajari interioare 2.

In cadrul proiectului de arhitectura de interior, studentii, coordonati de cadrele didactice Cristina Povian si Camil Milincu, si-au propus realizarea unui obiect de stat de mici dimensiuni ergonomic si menit sa asigure confortul dar sa si reprezinte un brand de renume. Asadar anul acesta, tematica expozitiei este „Please SIT WITH ME in style”.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. marius spune:

    Sigur nu lipseste un „h” dupa „S” ?