Noutati :

Sisteme robotice si senzori inteligenti, intr-o Conferinta Internationala de prestigiu, gazduita de Universitatea Politehnica din Timisoara

15 octombrie, 2014 - 03:29 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
0

Intre 16 si 17 octombrie, Universitatea Politehnica Timisoara si Departamentul Calculatoare al Facultatii de Automatica si Calculatoare sunt gazdele Conferintei Internationale IEEE International Symposium on Robotic and Sensors Environments, ROSE 2014.

ROSE este o conferinta stiintifica de inalt nivel, organizata anual de catre societatea IEEE Instrumentation and Measurement Society, SUA, cu participare internationala de top si cu larga vizibilitate in domeniu. Editiile anterioare ale ROSE au fost organizate in Canada, Statele Unite si in diverse tari europene precum Germania, Austria, Suedia si Italia. Aniversand in acest an cea de a douasprezecea editie, conferinta ROSE 2014 se va bucura de participarea unor experti din Statele Unite, Canada, Japonia, Taiwan, Germania, Italia, Austria, Franta, Grecia, Norvegia si Romania, care vor prezenta semnificative contributii stiintifice si realizari tehnice din domeniile de varf ale sistemelor robotice si a mediilor de senzori inteligenti.



Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...