Noutati :

Simulare Bacalaureat 2016. Ce SUBIECTE au picat la Romana si cati copii au sustinut examenul la Timisoara si in judet?

7 martie, 2016 - 11:54 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Dupa ce saptamana trecuta elevii din clasele a opta au sustinut simularea Evaluarii Nationale, a venit randul liceenilor sa intre in febra testarilor pentru examene. Pentru al treilea an consecutiv, si elevii din clasele a XI-a sustin prima proba a simularii, la Limba si Literatura Romana.

Si anul acesta simularea se desfasoara in aceleasi conditii ca si examenul propriu-zis, astfel ca cei peste 8.000 de elevi din Timis sunt supravegheati video, dar si de doi profesori supraveghetori si au la dispozitie 3 ore sa finalizeze lucrarile.

La clasa a XI-a, elevii au avut de scris despre un basm studiat la scoala. Pentru ei, subiectele au fost concepute in concordanta cu materia predata in primul semestru. In cazul lor, scopul simularii este, in primul rand, de a-i familiariza cu atmosfera de examen.

Elevii din clasele a XII-a au avut de scris „Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi„.

In Timis, pentru simularea probei de Limba Romana, s-au inscris aproape 9.000 de elevi.

Simularea examenului de Bacalaureat va continua si in zilele urmatoare, atunci cand elevii isi vor testa cunostintele la matematica, limba materna si la materia de profil studiata in anii de liceu.

subiecte simulare romana

subiete romanaInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...