Noutati :

Simulare 2017. Elevii au sustinut proba obligatorie a profilului. Vezi subiectele la Matematica si Istorie!

16 martie, 2017 - 11:08 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Inca o proba de foc pentru elevii din clasele terminale din Timis. Acestia au sustinut, joi, simularea la proba de matematica a examenelor, primind trei subiecte din materia studiata pana acum.

CITESTE SI: Tiroliana, labirint, pavilion si tot felul de jocuri pentru copii, intr-un loc ce va fi complet RUSTIC, la Timisoara 

Primii iesiti din examen au fost elevii din clasele a opta, care spun ca proba a fost mai usoara decat se asteptau.

Elevii din clasele a XI si a XII au sustinut si ei simuarea, insa la doua materii, in functie de profilul studiat. Astfel, cei care invata la profilul real au sustinut proba la matematica, in timp ce elevii care invata la profilul uman au dar proba la istorie.

Rezultatele pe care elevii le vor obtine nu au un caracter oficial si nu vor fi trecute in cataloage, insa, vor fi discutate de catre profesori cu fiecare elev in parte.

Simularile pentru examenele nationale vor continua vineri, cu proba la alegere a profilului.

IATA SUBIECTELE DE JOI!

Subiecte Evaluare matematica

Subiecte Bac clasa a XI-a

Subiecte Matematica Bac clasa a XII-a

Subiecte Istorie Bac clasa a XI-a

Subiecte Istorie Bac clasa a XII-a

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...