Noutati :

Simpozion international la Universitatea de Stiinte Agricole a Banatului din Timisoara!

10 noiembrie, 2015 - 12:57 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. La Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului ”Regele Mihai I al Romaniei” din Timisoara va avea loc cel de-al 11-lea simpozion international cu titlul ”Tinerii si utilajele agricole de cercetare”.

Evenimentul va avea loc in data de 25 noiembrie si va reuni oaspeti din strainatate, cat si studenti si cadre didactice universitare de la UASMVBT.

Simpozionul va fi deschis cu un cuvant de bun venit al rectorului Universitatii, Paul Pirsan, dar si al decanului Facultatii de Agricultura, assoc.prof.dr. Cosmin Popescu.

De asemenea, tot in cadrul acestui simpozion i se va acorda titlul de Doctor Honoris Causa prof.dr. Rainer Horn de la Universitatea Christian-Albrecht din Kiel landul Schleswig-Holstein, Germania.

Simpozionul se va incheia la ora 16.00, dupa ce vor fi prezentate mai multe lucrari stiintifice.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...