Noutati :

Siguranta si protectia in caz de incendiu, in dezbatere la CCIAT. Care sunt noile prevederi legislative?

10 februarie, 2016 - 03:58 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in colaborare cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „BANAT” al Judetului Timis si Primaria Municipiului Timisoara, organizeaza, marti, 23 februarie 2016, cu incepere de la ora 11.30, in Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, seminarul-dezbatere cu tema „Prevederi legale in domeniul securitatii la incendii si protectiei civile. Autorizarea societatilor comerciale”.

Potrivit hotararii Consiliului Local Timisoara si a altor consilii locale din judetul Timis, toti agentii economici care desfasoara activitati comericiale pe raza unitatilor administrativ teritoriale, trebuie sa obtina punctul de vedere al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „BANAT”, cu referire la obligativitatea obtinerii autorizatiei de securitate la incendiu.

In cadrul seminarului, agentii economici vor avea ocazia de a discuta cu reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „BANAT” si ai Primariei Timisoara, intr-o sesiune interactiva de intrebari si raspunsuri, care aduc in atentie aceste reglementari, precum si mecanismele si procedurilor legale de rezolvare.

Tematicile vor fi sustinute de:
– lt.col.ing. Lucian-Vasile MIHOC, Inspector sef ISU „BANAT”
– lt.col.ing. Sergiu Daniel DAMIAN, Compartiment Avizare / Autorizare Securitate la Incendiu si Protectie Civila, ISU „BANAT”
– Ilie Cosmin PETROVICI, sef Birou Autorizare Activitati Comerciale, Primaria Timisoara

Participarea la seminar a firmelor membre CCIAT este gratuita.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...