Opinia Timisoarei

Si totusi vine Apocalipsa? In mai multe tari s-au auzit bubuituri din cer ce au cutremurat lumea, precum se spune in Biblie!

Mai multe sunete ciudate au fost auzite in ultimle zile in toate colturile lumii. Cei care le-au auzit spun ca ar fi sunetele Apocalipsei, axact asa cum sta scris in Biblie. Cei ce le-au auzit, au legat sunetele de Judecata de Apoi. De cateva saptamani, inregistrari ale acestui fenomen bizar care naste dezbateri aprinse pe internet apar aproape in fiecare zi, noteaza Libertatea.
Acolo unde s-au auzit aceste „Trambite ale Apocalipsei”, cum au fost numite, discutii aprinse s-au pornit in comunitatile locale. S-a vorbit despre sunetele metalice din cer la radiourile si televiziunile locale, ziarele au scris, la randu-le, despre fenomen.
Apocalipsa in Biblie: Trambitele ingerilor

Multi dintre cei care interpreteazia sunetele ca fiind avertismente divine invoca Biblia. In Noul Testament, la Apocalipsa, se vorbeste despre trambitele de la Sfarsitul Lumii. Acolo unde s-au auzit aceste „Trambiţe ale Apocalipsei”, cum au fost numite, discuţii aprinse s-au pornit in comunitaţile locale. S-a vorbit despre sunetele metalice din cer la radiourile şi televiziunile locale, ziarele au scris, la randu-le, despre fenomen.
Apocalipsa in Biblie: Trambiţele ingerilor

Mulţi dintre cei care interpreteaza sunetele ca fiind avertismente divine invoca Biblia. In Noul Testament, la Apocalipsa, se vorbeste despre trambitele de la Sfarsitul Lumii.

Apocalipsa, capitolul 8:
Si cand Mielul a deschis pecetea a Saptea, s-a facut tacere in cer, ca la o jumatate de ceas.
Si am vazut pe cei Sapte ingeri, care stau inaintea lui Dumnezeu Si li s-a dat lor Sapte trambite.
Si a venit un alt inger Si a stat la altar, avand cadelnita de aur, Si i s-a dat lui tamaie multa, ca s-o aduca impreuna cu rugaciunile tuturor sfintilor, pe altarul de aur dinaintea tronului.
Si fumul tamaiei s-a suit, din mana ingerului, inaintea lui Dumnezeu, impreuna cu rugaciunile sfintilor.
Si ingerul a luat cadelnita Si a umplut-o din focul altarului Si a aruncat pe pamant; Si s-au pornit tunete Si glasuri Si fulgere Si cutremur.
Iar cei Sapte ingeri, care aveau cele Sapte trambite, s-au gatit ca sa trambiteze.
Si a trambitat intaiul inger, Si s-a pornit grindina Si foc amestecat cu sange Si au cazut pe pamant; Si a ars din pamant a treia parte, Si a ars din copaci a treia parte, iar iarba verde a ars de tot.
A trambitat, apoi, al doilea inger, Si ca un munte mare arzand in flacari s-a prabuSit in mare Si a treia parte din mare s-a prefacut in sange;
Si a pierit a treia parte din fapturile cu viata in ele, care sunt in mare, Si a treia parte din corabii s-a sfaramat.
Si a trambitat al treilea inger, Si a cazut din cer o stea uriaSa, arzand ca o faclie, Si a cazut peste izvoarele apelor.
Si numele stelei se cheama Absintos. Si a treia parte din ape s-a facut ca pelinul Si multi dintre oameni au murit din pricina apelor, pentru ca se facusera amare.
Si a trambitat al patrulea inger; Si a fost lovita a treia parte din soare, Si a treia parte din luna, Si a treia parte din stele, ca sa fie intunecata a treia parte a lor Si ziua sa-Si piarda din lumina a treia parte, Si noaptea tot aSa.
Si am vazut Si am auzit un vultur, care zbura spre inaltul cerului Si striga cu glas mare: Vai, vai, vai celor ce locuiesc pe pamant, din pricina celorlalte glasuri ale trambitei celor trei ingeri, care sunt gata sa trambiteze!

 

Exit mobile version