Noutati :

Si totusi vine Apocalipsa? In mai multe tari s-au auzit bubuituri din cer ce au cutremurat lumea, precum se spune in Biblie!

5 februarie, 2012 - 04:21 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EXTERN
2

Mai multe sunete ciudate au fost auzite in ultimle zile in toate colturile lumii. Cei care le-au auzit spun ca ar fi sunetele Apocalipsei, axact asa cum sta scris in Biblie. Cei ce le-au auzit, au legat sunetele de Judecata de Apoi. De cateva saptamani, inregistrari ale acestui fenomen bizar care naste dezbateri aprinse pe internet apar aproape in fiecare zi, noteaza Libertatea.
Acolo unde s-au auzit aceste „Trambite ale Apocalipsei”, cum au fost numite, discutii aprinse s-au pornit in comunitatile locale. S-a vorbit despre sunetele metalice din cer la radiourile si televiziunile locale, ziarele au scris, la randu-le, despre fenomen.
Apocalipsa in Biblie: Trambitele ingerilor

Multi dintre cei care interpreteazia sunetele ca fiind avertismente divine invoca Biblia. In Noul Testament, la Apocalipsa, se vorbeste despre trambitele de la Sfarsitul Lumii. Acolo unde s-au auzit aceste „Trambiţe ale Apocalipsei”, cum au fost numite, discuţii aprinse s-au pornit in comunitaţile locale. S-a vorbit despre sunetele metalice din cer la radiourile şi televiziunile locale, ziarele au scris, la randu-le, despre fenomen.
Apocalipsa in Biblie: Trambiţele ingerilor

Mulţi dintre cei care interpreteaza sunetele ca fiind avertismente divine invoca Biblia. In Noul Testament, la Apocalipsa, se vorbeste despre trambitele de la Sfarsitul Lumii.

Apocalipsa, capitolul 8:
Si cand Mielul a deschis pecetea a Saptea, s-a facut tacere in cer, ca la o jumatate de ceas.
Si am vazut pe cei Sapte ingeri, care stau inaintea lui Dumnezeu Si li s-a dat lor Sapte trambite.
Si a venit un alt inger Si a stat la altar, avand cadelnita de aur, Si i s-a dat lui tamaie multa, ca s-o aduca impreuna cu rugaciunile tuturor sfintilor, pe altarul de aur dinaintea tronului.
Si fumul tamaiei s-a suit, din mana ingerului, inaintea lui Dumnezeu, impreuna cu rugaciunile sfintilor.
Si ingerul a luat cadelnita Si a umplut-o din focul altarului Si a aruncat pe pamant; Si s-au pornit tunete Si glasuri Si fulgere Si cutremur.
Iar cei Sapte ingeri, care aveau cele Sapte trambite, s-au gatit ca sa trambiteze.
Si a trambitat intaiul inger, Si s-a pornit grindina Si foc amestecat cu sange Si au cazut pe pamant; Si a ars din pamant a treia parte, Si a ars din copaci a treia parte, iar iarba verde a ars de tot.
A trambitat, apoi, al doilea inger, Si ca un munte mare arzand in flacari s-a prabuSit in mare Si a treia parte din mare s-a prefacut in sange;
Si a pierit a treia parte din fapturile cu viata in ele, care sunt in mare, Si a treia parte din corabii s-a sfaramat.
Si a trambitat al treilea inger, Si a cazut din cer o stea uriaSa, arzand ca o faclie, Si a cazut peste izvoarele apelor.
Si numele stelei se cheama Absintos. Si a treia parte din ape s-a facut ca pelinul Si multi dintre oameni au murit din pricina apelor, pentru ca se facusera amare.
Si a trambitat al patrulea inger; Si a fost lovita a treia parte din soare, Si a treia parte din luna, Si a treia parte din stele, ca sa fie intunecata a treia parte a lor Si ziua sa-Si piarda din lumina a treia parte, Si noaptea tot aSa.
Si am vazut Si am auzit un vultur, care zbura spre inaltul cerului Si striga cu glas mare: Vai, vai, vai celor ce locuiesc pe pamant, din pricina celorlalte glasuri ale trambitei celor trei ingeri, care sunt gata sa trambiteze!

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. O, nu va speriati, cel de la Budapesta este strigatul de ajutor catre univers a lui Laslo Tokes pentru autonomie, iar cel din Arizona a fost ecoul, doar atat, ecoul. Defapt asta va fi si finalul, doar un ecou.

  2. foarte interesant , n am ce sa zic , asa m am demoralizat de o sa ma pun sa dorm…..:))))))