Noutati :

Si totusi, Ponta a plagiat! Asta spune Comisia de Etica din cadrul Universitatii din Bucuresti

17 iulie, 2012 - 10:23 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
4

Dupa ce aseara Comisia Tehnica de Etica a decis ca premierul Victor Ponta nu a plagiat in realizarea tezei doctorale, astazi lucrurile s-au schimbat. Comisia de Etica din cadrul Universitatii din Bucuresti sustine ca doctoratul lui Ponta este un  plagiat. Comisia sustine ca cel putin o treime din lucrarea actualului premier este copiata.  Informatia apare intr-un raport preliminar al Comisiei de Etica, transmite Realitatea TV.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. o sa spuna cu tupeu ca in 2002 procurorii aveau dreptul sa arunce pe geam pe cine doreau ei…

  2. DAR MAI HOTARITIVA ODATA A PLAGIAT DACA DA SA SE DUCA DRACULUI ODATA SA NE LASE IN PLATA DOMNULUI SI DACA NU TERMINATI ODATA CU BALCIUL ASTA SAU JUCAM ALBA NEAGRA

  3. Pentru cei care stiu ce este un doctorat: 1/3 din lucrare sunt date de literatura. Contributia originala conteaza! De vreo 20-30 de ani, de cand economiile de piata au proletarizat stiinta, majoritatea doctoratelor din Vest sunt rezultatul unor plagiate. In timp de 3-4 ani nu se poate scrie o teza de doctorat care sa contina contributii originale valabile si sa nu contina, intamplator sau nu, insiruri de cuvinte sesizabile cu programele actuale de plagiat. Aproape peste tot veti regasi „In aceasta lucrare (carte, teza)…”. Apoi, ce inseamna plagiatul ? Cu totii stim ca un orecare l-a acuzat pe marele Caragiale de plagiat. Cati mai stiu cine a fost acuzatorul ?! Orice autor se simte bine daca textele scrise de el sunt reluate de altii si citate, cum se obisnuieste de obicei, la sfarsitul lucrarii. Doar daca ii sunt luate si folosite ideile originale fara citari, se poate vorbi de plagiat. Daca autorii din care a citat Ponta, fie si mot-a-mot, nu-l acuza de plagiat, atunci nimeni altcineva nu-l poate acuza de plagiat. Pentru ca veti gasi peste tot texte identice, chiar si in romane!

  4. Sunt convins ca, luat la „bani marunti”, se va descoperi ca si marele constitutionalist Boc a plagiat (chiar ideea existentei a 2 camere in Romania) la fel ca Kovesi, Morar sau orice alt jurist, asa cum a fost descoperit Blaga, dar se trece cu vederea, etc. Sunt convins ca si in lucrarea de diploma a marinarului Basescu se pot gasi texte plagiate, dar ce conteaza asa ceva pentru modul in care a condus vapoare in cei 12 ani cat a stat pe mare, dupa propria lui declaratie! Le-a condus bine, cinste lui!