Noutati :

Si-au dat mana pentru a schimba destinele copiilor orfani, la Timisoara! FOTO!

27 aprilie, 2016 - 11:20 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Lupta pentru a schimba soarta copiilor cu care viata n-a fost foarte darnica. Incearca prin puterile lor sa le aline suferinta si sa netezeasca drumul lor spre… acasa. Este vorba de membrii Asociatiei Ador Copiii care sprijina copiii din centrele de plasament ori aflati in situatii dificile, incercand sa ajute la adoptarea lor de catre familii care ii doresc cu adevarat.

O ampla campanie „Vreau ACASA” a fost deschisa pentru ajutorarea a 45 de astfel de copii cu varste intre 0 si 16 ani. Este vorba de copilasi proveniti din centre de plasament, familii monoparentale sau din familii in care unul din parinti are un grad de handicap, copii aflati in situatii vulnerabile si cu risc de separare de familiile lor.  Scopul acestei campanii a fost de a recruta membrii in asociatia Ador Copiii, care cu o contributie de 1 leu/zi sa imbunatateasca viata celor 45 copii, asigurandu-le nevoile de baza (alimente, rechizite, jucarii).

Zilele trecute, la Timisoara, un alt eveniment caritabil s-a desfasurat in sprijinul acestei campanii.

Tempini Romania a gazduit o cina caritabila, prin care reprezentati ai asociatiei Ador Copiii, dar si ambasadori ai acesteia, cum ar fi Andrei Rosu – sportiv amator de anduranta, Gigi Nacev – manager al unei firme de decoratiuni si Tedy Necula – regizor inspirational, au facut cunoscute invitatilor la eveniment, posibilitatile de sprijinire a proiectelor organizatiei.  Mai multi oameni de afaceri s-au aratat foarte impresionati de munca echipei Ador Copiii si si-au exprimat dorinta de a deveni parteneri in proiectele acesteia, proiecte cu viziune si impact pe termen lung in viata copiilor. Prin incheierea unui parteneriat firmele vor beneficia, la randul lor, de facilitati fiscale pentru implicarea in sectorul social.

Asociatia Ador Copiii este o organizatie neguvernamentala fondata in 2004 in Timisoara si, care, de atunci activeaza in domeniul imbunatatirii calitatii vietii copiilor vulnerabili, care contribuie esential la dezvoltarea sistemului de protectie a copilului si ofera servicii sociale si de adoptie eficiente.

Am contribuit esential la simplificarea legii adoptiei, am schimbat mentalitati si am demontat prejudecati cu privire la adoptie, la potentialul copiilor care isi asteapta parintii. In 2015 am deschis primul Centru de Resurse pentru Adoptie din Romania, la Timisoara, si am asistat peste 170 de persoane care doreau sa adopte, in anul 2015, din judet si din tara. Organizam traininguri parentale in adoptie si activitati educative, tabere inspirationale, grupuri de suport pentru copii„, spun reprezentantii asociatiei.

Timisorenii sunt invitati sa se alature actiunilor de ajutorare a copiilor prin donatii, sponsorizari, directionerea a 2% din impozitul pe venit (persoane fizice), directionarea a 20% din impozitul pe profit (firme, companii).

Donatii pot fi facute online http://www.adorcopiii.ro/implica-te/doneaza sau prin transfer bancar:
Nume: ASOCIATIA ADOR COPIII
Cod identificare fiscala: 16521676
ING Bank  RO98 INGB 0000999902899544Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...