Shop de vacanta, in weekend, la Mall

In prag de iarna, la Timisoara are loc un nou targ cu oferte de vacanta, unde vor fi prezentate ofertele agentiilor de profil din oras, dar si pachetele speciale ale celui mai mare parc de distractii acvatic din Ungaria, Szeget – Aquapolis. Shop-ul de vacanta are loc in perioada 5 - 7 noiembrie la Iulius Mall. Organizatorii au prezentat, in preambulul targului, si cateva dintre oferte. De Craciun puteti alege sa vizitati Viena, Budapesta, Praga, Roma sau Paris, preturile incepand de la 70 euro pentru 5 zile cu autocarul. Revelionul 2011 va poate gasi fie pe partia de ski, fie intr-o destinatie exotica, targul oferind pachete de vacanta pe toate gusturile si pentru toate buzunarele. Austria, destinatia frecventata de timisoreni ofera cazari si sejururi variate: cazare in apartamente cu preturi incepand de la 730 eur / apartament de 4 persoane sau cazari la hotel cu preturi de la 145 eur / 3 nopti. Pentru cei care prefera destinatiile calde in plina iarnă, Dubaiul este cea mai buna alegere. Oferta de Revelion 2011 cuprinde cazare 7 nopti, transport cu avionul si masa, pretul incepand de la doar 350 eur. Pentru prima data in Timisoara, Aquapolis Szeged, cel mai nou aquapark din Ungaria vine cu oferte variate si aproape de casa. La doar 2 ore de mers cu masina, Aquapolis isi asteapta clientii cu bazine de inot pentru adulti si copii, cu tratamente cu namol, spa si wellness, sauna finlandeza, camera salina sau cu arome. Cele mai lungi tobogane din Europa, cu o inaltime de 30 de m si cu o lungime de 270 m si respectiv 218 m, sunt punctele de atractie cele mai cautate la acest parc acvatic. Restul ofertelor vor putea fi vazute la Iulius Mall, in perioada 5 - 7 noiembrie.


CITESTE SI:

In prag de iarna, la Timisoara are loc un nou targ cu oferte de vacanta, unde vor fi prezentate ofertele agentiilor de profil din oras, dar si pachetele speciale ale celui mai mare parc de distractii acvatic din Ungaria, Szeget – Aquapolis. Shop-ul de vacanta are loc in perioada 5 – 7 noiembrie la Iulius Mall.

Organizatorii au prezentat, in preambulul targului, si cateva dintre oferte. De Craciun puteti alege sa vizitati Viena, Budapesta, Praga, Roma sau Paris, preturile incepand de la 70 euro pentru 5 zile cu autocarul. Revelionul 2011 va poate gasi fie pe partia de ski, fie intr-o destinatie exotica, targul oferind pachete de vacanta pe toate gusturile si pentru toate buzunarele. Austria, destinatia frecventata de timisoreni ofera cazari si sejururi variate: cazare in apartamente cu preturi incepand de la 730 eur / apartament de 4 persoane sau cazari la hotel cu preturi de la 145 eur / 3 nopti. Pentru cei care prefera destinatiile calde in plina iarnă, Dubaiul este cea mai buna alegere. Oferta de Revelion 2011 cuprinde cazare 7 nopti, transport cu avionul si masa, pretul incepand de la doar 350 eur.

Pentru prima data in Timisoara, Aquapolis Szeged, cel mai nou aquapark din Ungaria vine cu oferte variate si aproape de casa. La doar 2 ore de mers cu masina, Aquapolis isi asteapta clientii cu bazine de inot pentru adulti si copii, cu tratamente cu namol, spa si wellness, sauna finlandeza, camera salina sau cu arome. Cele mai lungi tobogane din Europa, cu o inaltime de 30 de m si cu o lungime de 270 m si respectiv 218 m, sunt punctele de atractie cele mai cautate la acest parc acvatic. Restul ofertelor vor putea fi vazute la Iulius Mall, in perioada 5 – 7 noiembrie.


CITESTE SI:

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.