Noutati :

Sfaturi de la Aquatim. Verificati contoarele de apa o data pe an

16 noiembrie, 2019 - 02:50 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Aquatim continua campania de informare a clientilor pe tema contoarelor de apa si pentru a evita neplacerile ii sfatuieste pe oameni sa verifice indexul o data pe an.

Pe raza intregului oras, Aquatim a instalat, inca din anul 2008, exclusiv contoare cu citire radio, tocmai in ideea de a nu-i deranja periodic pe consumatori si pentru a usura modalitatile de citire ale indexului, existente pana in acel moment. Contoarele radio contin un modul cu baterie, iar transmisia se efectueaza prin unde radio.

In functie de locatiile in care acestea sunt montate, pot interveni, insa disfunctionalitati, pentru ca, spre exemplu, mediile umede, beciurile si alte spatii aflate la adancime genereaza implicit o viata mai scurta a bateriei atasate contorului de apa. Odata descarcata bacteria, apar neconcordante evidente intre indexul efectiv de pe contor si cel transmis.

In aceasta idee, Aquatim recomanda clientilor – acolo unde exista posibilitatea – sa verifice si sa transmita Serviciului Citiri si Consumuri, o data pe an, indexul afisat de contorul de apa.

Precizam ca montajul si inlocuirea contoarelor de apa constituie un serviciu pe care Aquatim il presteaza gratuit.

Clienţii pot transmite indexul contorului telefonic, prin mesaj text (SMS) sau e-mail, de preferinta la data convenita cu Aquatim si trecuta pe factura, Pe langa indexul contorului, clienţii mai trebuie sa transmita adresa completa sau codul „brigada, carte, numar” de pe factura.

Pentru clientii din Timisoara si localitatile arondate (vedeti aria de operare), indexul contorului poate fi transmis:
– la numerele de telefon: 0754 223 856 si 0256 226 656, program 8-15, sau prin SMS la orice ora. Tariful este normal.
– la adresa de e-mail: [email protected]
– prin formularul de contact de pe site.

Clientii din sucursale pot transmite indexul contorului la sediul sucursalei de care apartin.

Reprezentantii Aquatim vor verifica periodic si, ori de cate ori este necesar, corectitudinea datelor transmise.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...