Noutati :

Sfatul postasilor. Au cerut uniforme nou-noute si genti profesionale, dar si biciclete sau mopede

23 martie, 2011 - 11:23 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

Directorul Centrului Regional Retea Postala Timisoara, Nelu Balas, a avut o discutie cu peste 150 de postasi din Regionala, in cadrul actiunilor permanente, de sondare a pulsului institutiei.

Postasii, prezenti la intalnire, au solicitat uniforme noi si genti rofesionale, dotarea cu biciclete sau mopede, sau corelarea si pe viitor cu politistii, in zilele de pensii.

Postasii au putut afla ca din luna aprilie, vor fi scoase din depozit uniforme si veste noi pe care le vor putea purta la serviciu.

Un alt punct, important pentru postasi, ca, de altfel, pentru toti angajatii Centrului Regional Retea Postala Timisoara, vizeaza prevederile legislative interne de premiere.

„Asa cum stiti, de Craciun si de 8 martie, CN Posta Romana a oferit prime pentru cei care formeaza marea familie a Postei. Acum, in preajma Sarbatorilor de Pasti, fiecare angajat va primi 150 de lei, drept prima. Mai mult, valoarea individuala a bonurilor de masa ajunge, din aprilie, la 9 lei”, a mai declarat Nelu Balas.

Nelu Balas, directorul Centrului Regional Retea Postala Timisoara promite ca intalnirile cu angajatii vor continua si saptamana viitoare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Tag-uri:

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...