Noutati :

Sfarsit de luna plin, la Universitatea Politehnica Timisoara. Ce evenimente au loc?

27 martie, 2017 - 03:50 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Sfarsitul lunii martie vine cu energie si multe evenimente interesante, la Universitatea Politehnica Timisoara.

Zilele Carierei isi deschid portile miercuri, 29 martie, la restaurantul Universitar Politehnica din Complexul Studentesc, unde zeci de firme vor veni in intampinarea studentilor cu joburi si stagii de practica.

Joi, 30 martie, de la ora 9, in Sala Senatului a Rectoratului UPT, va avea loc deschiderea oficiala a conferintei internationale Professional Communication and Translation Studies. Vineri va avea loc, in amfiteatrul K1 al Centrului de documentare, educatie si tranfer al UPT, workshop-ul international „Educatia deschisa – de la Teorie la practica”, organizat in cadrul Open Education Week.

Astfel, vineri, 31 martie 2017, intre orele 9-14, Universitatea Politehnica Timisoara prin Centrul de ID/IFR si e-Learning organizeaza a 4 a editie a Workshop-ului international „Open Education” – „Educatia deschisa – de la teorie la practica”.

Ce reprezinta resursele educationale deschise OER si cursurile masive deschise online MOOCs? Cum se pot accesa, utiliza si integra in educatia universitara? Exemple practice de utilizare si integrare a OER si MOOC in invatamantul universitar si pre-universitar cu studii de caz la nivel european, din SUA, Irlanda si Romania. 13 speakers de nivel international: Dr. Andreia Inamorato dos Santos (European Commission’s JRC – Institute for Prospective Technological Studies (IPTS)), Prof.dr. Mark Brown, Dublin City University, Irlanda, Mark Frydenberg – Bentley University, MA, USA si colegi de la 3 universitati din Romania si din companii.

Workshopul se adreseaza profesorilor universitari, studentilor, profesorilor din invatamantul pre-universitar, specialistilor din companiile de training, IT, sau din departamentele de resurse umane.

Participarea este libera, prezentarile se vor desfasura in limbile romana si engleza si se va elibera certificat de participare.

Un alt eveniment va avea loc miercuri, 29.03.2017, ora 10:00, in sala Polivalenta a Bibliotecii UPT. : seminarulul stiintific cu tema Unele dezvoltari recente in Teoria Dilatarii.

Vineri, 31 martie 2017, de la ora 12:00, str. Traian Lalescu nr. 2, Amfiteatrul CA – sustinerea publica a tezei de abilitare cu titlul Theoretical And Experimental Research On Structures And Historical Sites Using Advanced Surveying Engineering Methods.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...